Men åååh!

Jag gjorde det igen. Pandaögon.. Jag och älskling var uppe till sent på natten och pratade och kuttrade och planerade resan som skall göras i början på augusti.. Sedan fanns det inte tid till sminkborttagning.. Vi sov som grisar!

Jordgubbar är ju bara för bäst! Myche med folsyra och c-vitamin och andra grejer som gör gott för kroppen! Jag tror jag ska leva på vaniljyoghurt och färska jordgubbar ett tag framöver. Med tanke på hur jag såg ut på Cypernbilderna! 57 kilo god damn it! Jag ska tillbaka till förra sommarens form (läs oform men sex kilo lättare än i dagsläget iallafall..) Inte blev det bättre då vi surplade Baileys, Smirnoff, Rom och cola och åt ute på restaurang varje dag under hela Cypernvistelsen heller! Det blir all inclusive denna kommande resa och då tror jag det blir lättare att hålla koll på vad man äter, jag väljer själv vad jag vill äta utan att det dryper av fett och grejer. Jag behöver egentligen inte gå ner i vikt, men ska jag fortsätta såhär så kommer jag inte i mina dyra jeans längre. Fornarinajeansen ligger i lådan och jag tänker banne mig komma i dom igen!

Just nu är det en arg mamma ute på gården som bara förmanar och gastar och blir lika gråhårig som jag kan bli på mina barn.. (Mitt fönster står öppet.) Känns skönt att jag inte är ensam om det iallafall. Ida är inne i en sorts sexårstrots.. Jag säger det, treårstrotsen är mildare än detta. Efter sexårstrotsen kommer ju tioårstrotsen och sedan tonåren.. Och ja.. Det slutar inte förrän barnen flyttar hemifrån! *skratt*

Min vita orkidéeeee har dukat under i denna värme.. Men den lila blommar så vackert! Det måste bli en trip till en blomaffär i veckan alternativt IKEA..

Duschen kallar och sedan sminka sig igen!

Herregud hur mitt sovrum såg ut under renoveringen!!




Speak up!
caroline

kul att du är med:D

2010-07-18 @ 12:34:05
URL: http://carolineklunds.blogg.se/
simone

ah håller med, gubbar är gott :D

2010-07-18 @ 13:34:06
URL: http://fattybom.se
Nathalie

tusen tack:D

2010-07-18 @ 16:17:27
URL: http://liborius.blogg.se/
Shiko

Hej!

Jag ber om ursäkt ifall jag har skickat detta innan.



Men jag undrar ifall du kan rösta på min skodesign.

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGallery



Om du röstar så kommentra det här inlägget:

http://shikos.blogg.se/2010/july/rosta-pa-min-sko.html#comment



Jag är jätte tacksam! <3

2010-07-18 @ 16:25:28
URL: http://shikos.blogg.se/
Lina

Hejsan! Det är såhär, att jag behöver din hjälp!

Jag är med i Nellys skotävling, och försöker ragga röster. Så, nu räknar jag med dig! Som tack för detta, så länkar jag dig på min blogg!



Du får fler besökare. Jag får röster. Alla vinner på detta? Ursäkta för detta om du inte är intresserad, men.



Gå in på min blogg för att läsa mer! Supertack! :)

/ Lina

2010-07-18 @ 17:45:58
URL: http://lawliet.blogg.se/
lina

Sv: men tack så mycket! :D jag kommer att länka till dig i ett inlägg framöver när tävlingen är slut och så! jag håller vad jag lovar! det är som tack för att du röstat, och jag kommer att länka även om jag inte vinner såklart! tack så mycket :)<3

2010-07-18 @ 20:29:39
URL: http://lawliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Hemliga klubben råder!)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0