Kolla in min sminkväska!

Jag ska hoppa in i duschen och sedan sminka mig! Undrar om jag kör lösögonfransar idag..? Passande inför kvällens aktiviteter! När Jennie kommer ner till Södertälje så ska hon få sig en omgång smink av mig.

I Love Makeup! Kolla in min sminkväska!
Ni vet ju vem ni anlitar!


Jag = sämst.

Ja, jag måste då säga att det har varit en påfrestande vecka. Igår höll jag igång med barnen med pulkaåkande och besök hos mormor och ännu mera pulkaåkande efter det. Sedan hem och pyssla med hemmet och matlagning och allt det där.. Jag lyckades inte hålla mig vaken till slut.. :( Idag blir det bättre iallafall. Barnens far kommer och hämtar barnen lite tidigare så jag hinner sova en stund på eftermiddagen innan jag ska iväg på roligheter! Nu väntar tvättstugan, egentligen får jag inte påbörja tvättstugan förrän nionollnoll, men skit the samma. Jag måste bli kvitt tvättberget inne i klädkammaren.

Jennie kommer i slutet av februari till Södertälje. For one night only förvandlas vi till grogghaggor. Ser fram emot det!


Carro: Jag försökte nå dig igår, vad är det som har hänt?

Herman is alive.

Jag har fått en Herman på halsen. Han delar på sig och flyttar hem till mina väninnor men ändå så vägrar han lämna min diskbänk. Just nu tar jag hand om Herman åt min älskling. (Karlar är väl inte så värst mycket för att baka antar jag.. *s*) Idag ska jag utöka smeten och dela den i fem delar. Fyra delar skall flytta igen alltså. Min mamma ska få en del iallafall. Carro har redan fått en del, Tanja lyckades mörda Herman (!) och jag fick baka ut en dubbelbatch förra helgen. Och imorgon ska jag baka ut en ny Herman. Man kan korta av "jäsningsperioden" en dag om man vill.. Carro ligger i samma tidsplan som mig med Herman. Ett tips, servera nygräddad Herman med vaniljsås!

Vilken arbetsvecka det har varit. Varje morgon har jag fått panik över snön och den bristfälliga snöröjningen i denna stad. Stressa till dagis med barnen halv sju på morgonen för att sedan försöka hinna i tid till bussen som åkt nästan framför näsan på mig två dagar denna vecka. Och jag har då blivit försenad istället. Det värsta var i onsdags. Jag var så nöjd över att morgonen förflutit så himla bra. Jag var på jobbet tio minuter innan sju och skall gå in genom grindarna.. Jag letar efter mitt kort säkert tre gånger i alla fickorna. Men nej. Inget kort. Det var bara att åka hem och hämta kortet. Det låg så vackert på diskbänken och flinade åt mig. När hade jag tagit upp kortet från jackfickan och lagt det på diskbänken? Jag har mycket att ge igen till min hjälte.. My sunshine..

Jag kan med gott samvete säga ÄNTLIGEN LÖRDAG! Barnen har fått varsin pulka och vi skall snart gå ut och åka pulka i detta vackra vinterlandskap som fallit över Södertälje. Vi har haft vinter (för att vara Södertälje) OVANLIGT länge nu. Det ryktades om att en laserstråle riktats upp mot atmosfären och på så sätt skapat ett vinterklimat, men det låter ju alldeles för otroligt! Var det något med palestinierna som hade anklagat Norge (!) för det experimentet. Det går emot Guds lagar att göra så...? Religon är enbart skit. Skapar bara dumma människor. There is no God. There is only you. För att återgå till pulkaåkandet då, undrar hur kallt det är ute.. Läste någon dramatisk löpsedel om sibirisk kyla över Sverige.. Dramatik, dramatik. Dra på Thermobrallor och mössa och vantar så är det lugnt. På tal om vantar, HELVETE, jag har glömt mina vantar i skåpet på jobbet..

Jag lyssnar på Spotify, jag skrev bara in ordet Love och låter musiken rulla och just när jag tänkte på mitt hjärta så kom en Armin van Buurenlåt igång.. Slump, eller? Jag höjer volymen nu och ska börja klä på oss..

Ha en fantastisk lördag everybody!
Det är ju ett halvår kvar, men jag längtar så..!!

I juni åker jag utomlands! Yihaaa! Jag har inte varit utomlands på ÅR! Sist var Cran Canaria 1990.. Eller var det 1991? Skitsamma. Det var på tiden i allafall. Åtta dagar ren njutning av 30 graders värme och soooool, bara soool!


Den här veckan har gått väldigt fort..! Barnen röjer i soffan just nu, kanske dags att klä på sig och gå ut och leka!

Tv-spelsögon.

Jaaa, jag gör inte så mycket annat än spelar. Måste ju passa på innan mina älsklingar kommer hem till mig igen! Då är det deras behov som går före. :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det talades om en rolig aktivitet igår..! ;)

Nä, jag har tappat den där bloggkänslan igen. Jag kommer igen sen..

Resident Evil 5

Jajaja, om ni inte visste det redan så har en del av mig INTE lämnat ungdomens era. Jag satt uppe nästan hela natten och spelade Resident Evil 5. :) Så otroligt roligt!

Strax dags att gå och jobba. Igen. Igår var vi lediga eftersom det var en röd dag, och idag ska vi jobba igen för att imorgon vara lediga. Igen. Ledig varje kvällsveckafredag. Det blev en mjukstartad första arbetsvecka på året 2010!

Igår var jag och hälsade på hos Tanja och Sami och bebi Bonus! Han är så rackarns go! Det ska bli kul att få vara barnvakt åt Bonus sen när Tanja och Sami vill ut och äta middag och gå på bio och etc.. :)

Nä, om man ska ta och röra sig nu då.. Ciao!

Underbart väder rådde imorse..

Detta var min utsikt från mitt sovrumsfönster imorse.. Snön föll stilla och solen tittade fram samtidigt.. Dagar som dessa är det bästa med vintern!


Nu ska det bli tajt.

Ja, men vadå? Jag kör samma naiva race som alla andra så här i början på året. Jag talar om nyårslöften. Fast i mitt fall handlar det om lite mer än ett löfte. Det handlar om att komma i form inför utlandsbeachen i juni! Jag känner att jag ätit helt fel saker de senaste två månaderna och det har satt sig på kroppen på ett osmickrande sätt. Det är så himla synd att jag inte tar mig ut för att springa.. Det går kanske, men jag tänkte på snön där ute.. Och så är det så kallt.. Jag har sett flera personer ge sig ut i vinterlandskapet för att springa ett varv.. Varför skulle inte jag kunna göra det då? Men vad ska man ha för skor?? Springskorna? Raggsockor i springskorna?? Jag äter havregrynsgröt till frukost varje dag, alltid en början. Jag måste bara hejda sockersuget på något sätt. Jag måste begränsa och minska sockret till lördagar och lördagar ENDAST. Sätter inte jag igång nu, så kommer jag nog aldrig igång och då får jag bada i vassen. Disciplin kvinna!

Lördag är här (godis!) och det är ingenting särskilt planerat inför dagen. Jag och barnen ska snart gå och handla mat och leka ute i snön! Ska vi åka pulka så bränner man cirka 500 kalorier i timmen också! Bonusträning samtidigt som det är kul! :)

Det är så sant så, jag ska jobba på måndag igen.. *chockad*


Tomtebloss och bus!

Det satt fint med mammas lasagne i magen. Jag hann se en film hemma hos mamma också. Patrik 1,5. Det var faktiskt en väldigt bra film, med undantag för vissa scener dära.. :) Men annars, HELT OK!

Nu är jag och barnen hemma igen och vi har städat upp i deras bombnedslag till rum, nu går det faktiskt att gå där inne igen! Vi spikade upp några tavlor och satte upp fina teckningar på väggarna också. Lägenheten är ju färdigrenoverad nu så det finns ingen anledning att inte börja decorate! Det blir så mycket hemtrevligare då.

Vi har haft en mycket bra 1 januari år 2010-dag. Hur är det med alla andra? Bakis?Årets första inlägg.

Jag fastnade just och tänkte till om ordet "Inlägg". Titta så konstigt det ser ut efter att man läst ordet ett par gånger. *haha*

Nyårsafton blev ju lugn som förväntat. Barnen ville inte alls sova och dom höll sig vakna ända fram till när "rymdraketerna" skulle skjutas upp. Det började smälla redan vid halv tolv tiden, och när tolvslaget var över så var barnen irriterade på att raketerna inte ville vara färdiga.. Barnen uttrycker sig så roligt! Kvart i ett somnade barnen sött och en stund senare gjorde även jag det. Mobilen fortsatte göra sig påmind halva natten med gott nytt år-sms..! Trevligt!

Lasagne hos mamma står på dagens agenda, så det börjar väl bli dags för oss att klä på oss och röra oss mot saltskog. På återseende!

Boda sprakade loss inatt!
RSS 2.0