Den här går varm på mitt jobb:


Kossan.se


Texten kan ju diskuteras men jag gillar beatet som FAN!

AAAAH! Underbara väder! Stanna!

Det är bara för underbart ute! Min far är på besök och vi har tagit en shoppingrunda i Kungens Kurva idag, och sedan en tur till torekällberget och så har vi varit här ute på gården. Blåst såpbubblor, och sparkat boll. Jag tog tillfället i akt då Robin ville vara inomhus, att sätta mig i lekparken och sola och lyssna på musik i mobilen.

Usher - OMG, danceversionen är underbar!

Nå, finns ingen mer tid här inte. Ska börja göra oss redo för goding! Äta god mat, förhoppningsvis grillat ikväll!

Hur den varmaste dagen hittills spenderades!

Väckarklockan ringde klockan nio, och vi slog upp våra blå. Härligt solsken rådde utomhus och jag styrde kosan till Wasahallen för att gå på Idas sista innebandyträning för denna säsong. Mest blev det att jag och Robin busade och jönsade, och Ida lekte lekar och spelade någon lekmatch också med sina kamrater. Saft och goda skratt bjöds det på! Sedan blev jag upphämtad av my love. Vi åkte till en sjö och åt en glass i solen. Jag har inte varit med om en varmare dag än igår! Jag hade linne på mig och jag kan säga som så att jag har bränt mig! Nå, så kan det gå när man misstror solen. Två timmar senare beslöt vi oss för att åka till Grönan ändå! Det var tur att vi var ovetandes om att Sommarkrysset drog igång igen OCH att vi betalade det billigare inträdet. Efter 18.00 kostar det 160 kronor per person att gå in på Grönan. Det blev hursomhelst en trevlig överraskning när vi upptäckte (en timme senare) att Sommarkrysset ska dra igång klockan 20.00.. Haha! Vi såg Orup uppträda ett par gånger, Eric Saade, Alexandra Burke och Velvet och Linda Bengtzing med sin urkassa låt "Victorius". Pojkarna från EMD ledde kvällens Sommarkrysset. Det var kul, och det kändes som att man fått mer valuta för pengarna i slutändan. För att vi hade ju bara ställt in oss på att åka till Grönan och "åka lite". Och när två åkband kostar närmare 600 spänn.. Ja.
Jag måste säga att jag bangade ur denna gång också, när det kommer till Insane. Jag pallar inte den! Jag är besviken på mig själv att jag inte vågade åka den, jag MÅSTE ta den nästa gång! 28 Maj, då jävlar! Berg- och dalbanan åkte vi två gånger, Kvasten, Popexpressen och en och annan barnkarusell... Haha! Femkampsgrejer och chokladhjulet! Gissa vem som vann två kilo Toblerone? :) En helt underbar kväll och jag tackar för den!Premedicinering.

Ett gott skratt förlänger livet, och så vi skrattade sen! Ida fick premedicineras i onsdags innan hennes framtand skulle dras ut. Hos tandläkaren givetvis! Det är andra gången som vi går igenom detta, och Ida är så duktig så. Skrattar och är cool-lugn. Allt är frid och fröjd, och inga tårar..! Jag hade fyra ögon och två munnar, och moster Johanna hade minsann också fyra ögon. Klockan var konstig, först var det två, sedan tio stycken klockor! *hehe* Inom loppet av fem minuter från det att Ida drack "saften" så var fyllan igång, och innan premedicinering skall barnet fasta i fyra timmar. När vi var hemma igen så gräddade vi pannkakor och det var tacksamt för Idas hungriga mage! Mammas lilla prinsessa, jag älskar dig så mycket!

IKEA.

Jupp, dit åkte jag och barnen med barnens morfar idag. Jättelugnt och skönt, och jag hittade en matta till v-rummet. *tack pappa* Även ett par Phalaenopsis fick följa med och två stora golvkuddar till barnen. Men v-rummet är långt ifrån klart. Jag ska ha en fotoramsvägg, samt inhandla sisådär sex stycken svartvita tavlor. Och för att jag har de svarta matrumsmöblerna inne i v-rummet så betyder det ju att det är tomt i köket. Så kanske vita köksmöbler sitter på sin plats efter semestern eller så. Önskar att jag hade mer pengar så jag får lägenheten helt klar någongång..! :)

Kusin Therese födde en flicka igår! Gratulerar i massor! Hennes tredje bebis, hon har två stora pojkar innan. Jag väntar på mera info, ett nummer hade ringt mig i förmiddags när jag inte hade någon täckning. Det kan vara Therese eller så är det Anna. Hitta.se får hjälpa mig med frågan om en stund..

Valborg blev ju väldigt lugn för mig och barnen. När barnen hade somnat så åt jag och goding vaniljbullar. Med mjölk.. ^^ Barnen var alldeles för trötta och flummiga för att åka iväg sent igår kväll. Det blev ostbågar och choklad och en film i soffan. Typiskt valborgsväder rådde ju ändå utomhus.

Vi har just avnjutit pannkakor med sylt och grädde, och jag skulle behöva gå ner i tvättstugan och boka en tvättid. Tvättberget visade sig vara större än jag tidigare trott..

Ha en najs lördag everybody!

RSS 2.0