Unikt tillfälle!

Under perioden 1/11-20/11 2010 har jag ett kanonerbjudande gällande det exklusiva hudvårdskitet Sonya Skincare Collection! Köp ett Sonya Skincare Collection och få Sonya Deep Moisturising Cream på köpet till ett värde av 308 kronor! 

Sonya Skincare Collection
Ju tidigare du börjar vårda din hy, desto lättare blir det längre fram. Det mest effektiva är att arbeta förebyggande, men det är aldrig för sent att ge hyn ett bättre liv. Det får den med Sonya Skincare Collection, vår hudvårdsserie med det senaste inom tekniskt avancerade hudprodukter. Alla produkter i serien innehåller rikligt med antioxidanter (särskilt vitt te) och andra ingredienser som påskyndar cellförnyelsen och ökar hudens elasticitet och fuktighet, så att den behåller sin ungdomliga lyster.
I serien ingår:
1 exfolierande produkt- Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
1 rengöringskräm- Aloe Purifying Cleanser
1 närande serum- Aloe Nourishing Serum
1 ansiktsvatten- Aloe Refreshing Toner
och slutligen 1 dag- och nattkräm- Aloe Balancing Creme.

Sonya Skincare Collection kostar 1699:-Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream
Sonya Aloe Deep Moisturzing Cream är ett perfekt komplement till Sonya Skin Care Collection. Innehåller effektiva fukttillförande och skyddande ämnen. Bland dessa märks särskilt Aloe vera, oljor från macadaminöt och solrosfrön, hyaluronsyra, mjölksyra och arginin, plus ceramider och tallbarksextrakt (en mycket effektiv antioxidant!). Tillsammans ger dessa ämnen en fräsch hud med ungdomlig lyster. Aloe Deep Moisturizing Cream är bra som nattkräm för alla hudtyper och dagkräm för normal till torr hud. Innehåller varken parabener eller mineraloljor. Innehåller 71g.

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream kostar 308:-, men ingår vid köp av ett Sonya Skincare Collection under perioden 1/11 - 20/11 2010.
Jag ska bli med diskmaskin.

Jag stod förra veckan varenda kväll efter jobbet och funderade på varför jag INTE har en diskmaskin.. Jag tappar så mycket tid från barnen när jag står och diskar.. Så jag har bestämt mig för att bli med diskmaskin! Jag skiter i de nya köksmöblerna, jag har redan sjyssta som står i v-rummet så den lyxinhandlingen får stå över.. Fast jag måste säga att mitt kök ser för j-vla trist ut utan köksmöblerna jag tänkt köpa.. :)Jag längtar till Juni 2011... :)
Ska testa ögonskuggorna på mig själv nu.. :)

Jag har hittills inte haft tid med det men nu är det upp till bevis. Håller 88 paletten? Resultatet kommer upp i min sminkblogg! :)

Vab. Igen.

Alltid lika kul med alla fem (!) samtal som skall göras första dagen jag skall vabba. Först jobbet, sen min chef, sen min andra chef, sen dagis och sen skolan för att meddela att Ida börjar senare idag.. Jag har möte om en revalidering idag på jobbet mellan 10-11.. Så typiskt! Och jag måste ju även meddela försäkringskassan, kom jag på...

Snart dags att lämna Ida till skolan, handla lunch och sen hem igen..

Banan.

Vilken kontrast det blir att ha barnen varannan vecka. Från att ha fullt ös med dagar fyllda med lämning/hämtning av barn från skola och dagis i olika stadsdelar, hem, laga mat, uppfostra, underhålla, städa upp efter, duscha av, borsta små tänder, läsa godnattsaga, leta efter favoritgosedjuret/kudden, söva, plocka leksaker och ställa i ordning möblerna till sin ursprungsplats till att inte ha något ansvar alls (borträknat jobbet och min fina kärlek) varannan vecka.. :D Det är som om man gasar och tvärnitar sig fram genom livet..!

Idag fyller Tanjas bebis Bonus ett år! Grattis! Och Tanja blev återigen mamma till en liten gosse den 28 september! Jag och John hälsade på hos Tanja och Sami i lördags och det var så kul att se den lille! Och den lille men inte längre minst, Bonus, han hade ju lärt sig gå! Sååååå SÖT! Jag utnämner mig varje gång som barnvakt när jag är hemma hos Tanja.. :) Det är ju som ingen tyngd i en nyfödd längre. När jag hade fått Ida så orkade jag knappt bära runt på henne en längre tid och efter ett par månader hade armstyrkan tilltagit avsevärt.. Man blir stark i armarna när man blivit mamma..!!

Och så har jag fått ett nytt uppdrag! Nästa månad börjar jag på plan 4! Ska bli intressant att se hur det fungerar där.. Har fått höra ganska mycket negativt och jag har varit rädd.. Men jag har sakta börjat ändra inställning kring plan 4. Jag har inte gett det en chans ännu, hur ska jag då kunna veta om det är dåligt eller inte? Skäms på mig som antar i onödan! Jag skaffar mig en egen uppfattning och en sak är säker, jag tänker arbeta röva av mig oavsett! :) Något annat går inte för sig.. Se bara på det jag har tagit på mig där jag arbetar nu! Ska bli skitkul att se och arbeta med något nytt!

Om tio dagar släpps platserna till Sunrise Hotel i Fig Tree Bay! Jag och John ska göra det till en tradition att varje år i juni åka en vecka till just Sunrise i Figgan.. Vi längtar så mycket redan! Sedan ska vi göra en resa i juli med ALLA barnen! :) Fast det blir nog inte Cypern, man ska aldrig säga aldrig förstås! :) Cypern är för underbart, men det kostar.. Jag som har sagt ALDRIG TURKIET, har börjat snegla på Alanya, Pascha Bay.. Typ 40.000 för oss alla sex! Med AI! Det kommer hursomhelst bli underbart oavsett vart vi åker på semester..

Hösten är ju här... *hutter*

Trygg, Älskad och Tacksam.

Rubriken summerar mig. Jag vet inte vart i livet jag hade befunnit mig om jag inte hade fått äran att snubbla över dig.. Du kom in i mitt liv som en blixt från klar himmel.. Du har ju funnits där hela tiden i alla dessa år, men vi hade ju "vårat där hemma" och hade inga sådana tankar.. En dag då bägge våra liv kastats om sa det klick och det blev vi..

Jag måste berätta för er där ute att jag är lycklig för att ha funnit en människa som jag med säkerhet kan kalla min själsfrände. Han vet. Han bara VET. Spelar ingen roll hur tung min dag kan vara, han FINNS där. Han ÄLSKAR mig. Han SER mig.. Du är sällsynt.. Bäst. Älskar dig! <3RSS 2.0