Crazy shit.

Först Norges tragedi och så har Amy Winehouse lämnat jordelivet..


Sanning nummer 24. Det här får mig att gråta.

Oj.. Ja? Känslig som jag kan vara så kan det mesta få mig att gråta! Det kan vara allt från en Disneyfilm till en söt kattunge.. Hmm.. Jag vet inte vad mer jag kan skriva om detta, ska jag dra till med något som får mig att gråta direkt jag tänker på det? Ja.. Ingenting jag vill dela med mig av här. Kom tårar direkt jag skrev och tänkte på det som gör allra ondast i mitt liv och som kommer sitta i hela mitt liv.

Så vi nöjer oss med allt det fina och söta i livet som kan ge tårar i ögonen. :)Sanning nummer 23. Det här får mig att må bättre!

Lika mycket som ensamheten kan tära på mig, får den mig att må bra också. Jag är en person som behöver tid för mig själv, i total tystnad eller inte alls. Musiken kan flöda högt också, det är att jag behöver vara ifred med mig själv bara. Jag får tid att tänka ifred, jag får göra vad jag vill, jag kan göra absolut ingenting. Läsa en tidning, se på Oprah är en höjdare, gå ut och springa av sig all smärta inombords, reflektera över vad jag vill med livet och allt jag varit med om. Får jag inte dessa stunder så byggs det upp en obehaglig känsla inom mig, jag vill skrika rakt ut bara. Ibland händer det att jag gråter i flera timmar i sträck och även det får mig att må bra i slutändan. Man har släppt på trycket.. Och man känner sig fri och levande igen!

Egentid. That´s the shit sometimes.
Jag har världens modigaste dotter!

Vi var till Gröna Lund i förrgår och åkte karuseller hela dagen. Det var sjukt mycket folk och man fick köa minst en halvtimme till attraktionerna. Ida hade laddat hela dagen för att åka Vilda Musen. Jag avvaktade i hopp om att kön skulle minska men till slut så blev vi tvungna att ställa oss där ändå. Härliga 45 minuter det där.. Men till slut så! Ida var jätterädd och skrattade samtidigt och utbrast flera gånger att:
-Asså shit mamma! Jag dör! Jag dör! Shit! Jag dör!
Och sedan skrattade hon och gnydde samtidigt. Jag trodde nästan att hon aldrig mer skulle vilja åka eller ens titta på en berg-och dalbana men hon sa sig vilja åka Vilda Musen igen fast en annan gång. Strax efter ville hon prova Kvasten och vi kände då att vi kanske ska vänta till nästa år med det.. Hon hade baske mig åkt den annars och jag tror det hade blivit lite väl skrämmande.. :D Tur hade vi med vädret iallafall och halva Stockholm hade tänkt exakt samma tanke som oss den dagen.. "Det ser lovande ut med vädret, vi drar till Grönan!"En bild säger mer än tusen ord..


Sanning nummer 22. Det här upprör mig!

Jag är en känslosam person. Låter mycket när jag är arg och jag uttrycker mig starkt och bestämt. Kanske är jag en sterotyp för en finska, vad vet jag..? ;) Men det tycks inte spela någon större roll hur starkt och förbannat jag uttrycker mig när jag ser nyheterna om svälten som råder just nu i östafrika. En miljon barn riskerar att dö! Jag kan inte ens se en enda sekund utan att tårarna väller fram.. HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT SKICKA MAT OCH PROVIANTER? Det är ju för fan 2011. Ändå kan detta hända.. Jag har otroligt svårt att förstå detta..

Så nu vet ni. Detta upprör mig jäääävligt mycket.Sanning nummer 21. Ett annat ögonblick!

Tyckte att det kanske var på tiden att uppta alla dessa sanningar om mig själv då. Och vi har kommit fram till sanning nummer 21. Ett annat ögonblick! Ska vi ta ett dåligt ögonblick eller ett glatt ögonblick eller ett livsförändrande ögonblick..

Jag tror jag tar och berättar om den dagen då jag plötsligt insåg att jag bara blir äldre. Det var häromdagen innan läggdags. Jag stod och borstade håret i badrummet framför spegeln.. Plötsligt glimmar det till i håret! What the fuck?! Jag tittar lite närmare på spektaklet och inser till slut att jag har fått ett grått hårstrå!!! Jag drog bort det fortare än kvickt och annonserade åldrandets grymhet till John. Han bara flinade och frågade mig hur det känns... HUR DET KÄNNS??! Jo, det känns ju bra det här.. Jag är 28 år gammal och gråhårig. Någon som minns scenen från Sex And The City då Samantha upptäcker ett grått hårstrå på muffen? Hennes ord ringde i mitt huvud:

-If you pick one, three will come to the funeral!


Got worms?

SKIT! Ida har troligtvis mask i magen...! Värsta skräcken ju! Hon vaknade mitt i natten och var jätteledsen över att det kliade. John åkte imorse och köpte Vanquin.. Förhoppningsvis försvinner eländet och vi andra slipper bli utsatta!

Eeeuuuuw.
Cypern - Bildbomb!

Det var riktigt, riktigt najs i Cypern detta år också. Det blir liksom att vi har fotograferat allt en gång till men det är ju så himla kul med fotografering! Bjuder på ett gäng foton från Cypern då! :)


Fantastiskt..Jag älskar att flyga..Turkiets kust..Skräckfilm, anyone?Flumbild präglad av Baileys. :)Tänk så kul det är att hoppa i sängen!Tankarna går mot sandwichglassen... :DSolbränd?Goding!Sunrise Beach Hotel.Sunrise Beach Hotel, strandsidan.Hotellet från vattnet. Med goding!24 grader i vattnet och ändå känns det kallt vid första doppet! :PJo.. Najs.Vad i hela friden är det vi skådar längst bort..?Det är ju Black Pearl!! :DPoolen..Vackert..Underbart hav och fina färger mitt på dagen!Fångade John på bild från balkongen.. :PLata dagar i solbädden med goding och Ozzy....och öl....och ÖL! :)John med sin miljonbok. :)Himmelriket är här. Just då. :DSmirnoff Icehålet. Köp 5, få 1 på köpet. *hell yeah*Sunrise expanderar! Spännande att se vad som hänt nästa år!Bröllop arrangeras här också..Jag tog ett liknande foto förra året.Klart jag ska ha ett likadant jag med.. :PUtsikten över bukten!Och så lite kärlek..Och lite till..Brunbrända och på väg mot flygplatsen..Och flygresan hem! Jag är lika fascinerad varje gång jag flyger!


Kvinnomisshandlare!

Fan vad jag är arg. Jag är så otrolig arg och skitarg! En väninna till mig har det senaste året betett sig annorlunda. Hon är inte sig själv längre och hon har blivit väldigt reserverad och när jag har träffat henne så har hon liksom inte den där gnistan kvar i sig längre.. Hon ler inte.. Jag har hela tiden vetat att det är något allvarligt fel på fanskapet som hon är tillsammans med. (Jag har ett öga för det där..) Det räckte med att hon berättade till mig att efter dom känt varandra i fem dagar så hade den här killen sagt att han älskar henne. Det ska ni veta att det är ett stort VARNINGSTECKEN för att något är allvarligt fel med killen. Jag sa detta till henne, men jag tror inte hon trodde på mig.. Han var ju så himla varm och go och pysslade om henne.. Men så sakteligen..

Jag träffade henne häromdagen och jag fick min magkänsla bekräftad. Han har misshandlat henne så grovt att hon åkte in på akuten. Och nu blir hon inte av med honom... Jag vet inte vad mer jag kan göra liksom.. Hon har inte anmält honom men hon har skadorna dokumenterade och dom finns till den dagen då det blir dags igen och hon kan göra en anmälan..

SNÄLLA! KASTA UT HONOM! VÄGRAR HAN SÅ HAR DU HJÄLP AV POLISEN! TÄNK PÅ DINA BARN!

Jag har inte kunnat koncentrera mig på två dagar nu...

Usch.


RSS 2.0