Jösses!

Vad jag saknar mina barn!!!


Vi kom, vi såg, vi vände.

Jaaa, vi åkte mest för att det var en kul grej. Att titta på hus alltså. Bilderna uppvisade ett mycket mer rymligt hus än vad vi fick se in real life. Och för att inte tala om tomten.. Märklig svart matta tittade fram lite här och var över hela tomten och så rann det en bäck lite längre bort.. Märkliga småhus och bråte prydde tomten också.. Huset hade målats om till hälften (!) och garaget var typ kaos. Och när vi klev upp till övervåningen så kändes det som om jag var tvungen att gå ut därifrån. Så det där med att lita på sin magkänsla stämmer bra iallafall. Det var ingenting värt att ens skriva upp sitt namn på en intresselista. Vi tittade ju som sagt mest på skoj.. :)

Jag sitter på jobbet och väntar på att få gå hem. Just nu är alla på lunch men jag slutar tidigare idag så jag orkar inte gå och byta om och dra iväg och käka något. Jag äter när jag kommer hem snart..

Nio veckor kvar till Cypern...... :DOm en stund åker vi och tittar på detta:
En sjurummare! :) Bild lånad från Hemnet.


Hjärtat Vinner Alltid.

Visst stämmer det bra? Man skall följa hjärtat i livet och på så sätt leder det oss in på den rätta vägen.

Barnledig i elva dagar till. Jag saknar redan mina små gråa hårstrån! :) Barnens far är tillbaka från europaturnén med Saving Joshua, jag misstänker att det har varit en galen resa. Det var riktigt länge sedan sist som jag var ifrån barnen så många dagar som jag skall vara nu.. Övertid på jobbet på lördag är inplanerat iallafall.. Sedan vet jag inte.. Det vanliga som står på agendan, travet och goda middagar och vila, massor med vila. Jag har haft barnen i 21 dagar och det känns i huvudet kan jag säga! :) Det finns mammor som tycker att den begynnande treårstrotsen är jobbig, jag kan varmt hälsa till er alla att vänta bara tills era barn fyller 6 år! ;) Fula ord, kaxig liten mun och tjafs och fula miner och så vidare.. Och samtidigt är sexåringen så himla mysig och go! Ida har det inte lätt med sig själv just nu och det lär hålla i sig ett tag till. Det är nu hon behöver massor med kärlek. Och tillrättavisningar.

Vilken skillnad det blir från crosstrainern, det är kanske inte riktigt så visuellt synligt just nu. Men jag känner att benen har blivit fastare, flåset snäppet bättre och jeansen sitter skönare.. Det trista är att jag har haft otur med två förkylningar inom loppet av en månad samt att min mage är KAOS just nu...! Och det gör att jag absolut inte kan stå på en crosstrainer och ge gärnet! *hahahaa* Men till helgen hoppas jag på att magen har gett med sig.. Det här måste bero på stress och ängslan.. Det började kaosa två dagar innan jag skulle lämna över barnen till sin far.. Allt hänger ihop, I guess..

Jag hade ett givande uppföljningssamtal med chefen igår. Tydligen finns det personer som går till chefen och gnäller på "vissa" personer för att dom: Arbetar. *mission accomplished* Chefen ansåg gnället som avundsjuka och han är nöjd med vad som händer när dessa personer arbetar, utfallet exploderar och vi levererar ju faktiskt. Keep up the good work! Jag var för jävla nöjd när jag gick från mötet. :D Jag minns att det fanns personer på glas som störde sig också, men dom slutade ju ganska fort därifrån också och jag fick vara kvar. :D Det går inte att trampa på mig inte! Jag går min egna väg, faller inte offer för grupptryck! Och kanske det både skrämmer och provocerar men det beror på att i grund och botten så är det enbart svaga individer som blir just skrämda och provocerade av att det finns starka individer som sticker ut och banar väg för förändringar.

I´m on the right track baby, I was born this wa-haaay!


Äppelpäppel!

Jag älskar äpplen trots att jag får ont i magen av dom.. Fast det händer bara ibland.. Jag har förälskat mig i Kanziäpplena som säljs på Ica Maxi! Kylskåpskalla smakar dom allra bäst! Ännu bättre i en äppelkaka... :P

Det har varit två märkliga dagar.. Barnen har varit lediga från skola och dagis och umgåtts med sin mormor på dagarna då jag har börjat jobba klockan 06.00. Imorgon måste jag arbeta delat pass pga att jag ska jobba kväll. Barnlösa Schemaansvariga människor tar inte hänsyn till att man har små barn och sätter kvällspass på mig iallafall och det var en jäkla tur att jag har en suuupergo och underbar John som ställer upp och tar hand om barnen imorgon.. Jag jobbar från 12.00-15.00. Sen åker jag och hämtar barnen från skola och dagis och åker hem och lagar mat till dom. Sen säger jag hejdå till barnen och John klockan kvart i fem för att åka och jobba från 17.00 til 22.30... Nästan likadana tider på torsdag också.. Och på fredag jobbar jag 08.00-16.00, och jag inleder fredagens arbetsdag med en kurs på tre timmar.. Helg, ljuva helg, jag längtar efter dig!

Ikväll är det Sofies Änglar.. På kanal 5. *thumbs up*

Jag längtar till våren, det kommer nya ankbejbisar till Scaniasjön då! :) Förra årets änder var så himla söta och inte ett dugg rädda för människor.. Man kunde mata dom direkt från handen och dom trampade runt på våra fötter! :)


Min älskling..

Jag saknar mitt hjärta.. Han är på jobbet och sliter. Barnen har ju lyckats smitta honom med en förkylning, han har en mancold going on.. ;)

Älskar dig min Johnjohn!


Jo, men nu är det sista dagen!

Vilken otäck hosta Ida har haft i två dagar.. I förrgår hostade hon nästan konstant, igår lika så.. Hon var så trött av allt hostande att hon var säng- och soffliggande större delen av dagen.. Natten som var hostade hon något färre gånger och jag fick gå upp iallafall tre gånger för att ge henne vatten.. Idag hostar hon också men inte alls lika mycket eftersom hon blivit rosslig istället. Med andra ord håller det på att släppa och rethostan är inte kvar. Imorgon blir det skola och dagis för barnen och jag kan återvända till jobbet! Jag får sådan ångest, det är nog jobbigt att vara ensamstående mamma, nu går man konstant och oroar sig för att bli arbetslös just pga att man är en mamma också.. Som ni förstår så går barnen först.

Jag har funderat på det här med studier. Jag vill så gärna börja studera så småningom.. Barnmorska är ett återkommande förslag, men... Jag kan knappt titta på Johns självsprickor på hans fingrar utan att jag blir svimfärdig.. Hur ska det då gå med ett sargat underliv...? :D Det känns så svårt det här med vad jag ska bli när jag blir stor!


Känner du BalleKalleKobra..?

Haha, Trazan & Banarne gick varm imorse och jag kan inte komma över sångtexten om ormen BalleKalleKobra...

Jag vabbar idag med. Ida ser inte ut att må bra, men hon har ingen feber eller ont i halsen längre eftersom penicillinet gör sitt. Men hon har fått en grym hosta, stackarn.. Jag ska testa lämna barnen till skola och dagis imorgon och så åker jag och jobbar ändå.. Skulle det inte funka med Ida så får dom ringa hem mig igen. Jag håller nog världsrekordet i att vabba! Det känns lite jobbigt och utsättande eftersom jag och två till har småbarn och andra har större självgående barn. Och ett stort antal har inga barn alls och risken är stor att jag sållas bort från gruppen senare just pga vab.. Inte alla som förstår att det faktiskt är så här när man har småbarn. Dom blir själva varse den dagen dom själva får uppleva diskriminering från arbetsplatsen.. Jag fick min beskärda del diskrimiering från två avdelningar i förra komplexet.. Jag ber till den påhittade guden att jag inte blir det här också.. Please?

Det blev en halvtimme på crosstrainern idag! Jag tror jag kör ett pass till ikväll när barnen har somnat.. Det är en så skön känsla när man avverkat ett jobbigt pass, benen är som spaghetti och kroppen är varm och trött och hjärtat slår!

Ikväll har "En unge i minuten" premiär på TV4 klockan 21.00! Förlossningsserier får mig fastklistrad i tvsoffan! :)


Filmen Hämnden.

Jag och John såg filmen Hämnden igår kväll.. Jag blev väldigt berörd och upprörd under filmens gång.. Den var riktigt bra! Jag vet inte hur mycket jag kan skriva om den för att inte avslöja något.. :)

Barnen är fortsatt sjuka.. Men jag tror nog att dom är en smula piggare idag, Idas penicillin verkar ha hjälpt henne eftersom hon sakta börjar bli sitt stojjiga jag igen. Robin är förkyld, men röjer i sin Spidermandräkt ändå.. Idag fyller Johns dotter Elin 16 år och dom skall ha fika för henne. Emilia hade visst räknat det till att 23 personer skulle komma, exklusive mig och barnen! Hur ska alla få plats? :) Jag vill inte att mina barn skall smitta en nyfödd bebis som kommer dit idag så jag tänkte att jag och barnen kommer dit när det har börjat minska på folk framåt kvällen.. Tänk en tvåveckorsbebis får RS-virus eller någt pga oss? Nääe.. Hemskt ju.

När jag tänker på hur mina födelsedagar har varit så blir jag bara ledsen.. Vissa är lyckligt lottade för att det finns så många människor som bryr sig.. Där har vi orden tillhörighet och omtanke som lyser med sin frånvaro i mitt liv.. Kanske därför jag i så många år önskat mig en stor familj? Jag hoppas att jag får den också en dag.. <3

It sickens me!

Jo, men hej på er! Jag uppdaterar väldigt sällan, i perioder finns det mycket att skriva om. Men den senaste tiden... Nää. Jag vabbade för sjuttioelfte gången detta år i fredags. Det blev ett besök till vårdcentralen med check-up för bägge barnen. Ida fick penicillin utskrivet för halsinfektion och Robin fick en remiss till öronmottagningen på Södertälje Sjukhus. Det är något som faktiskt är galet med hans högra öra och mitt mammahjärta säger att det är något som inte kommer att kunna fixas.. Jag väntar mig det värsta eftersom han inte hör knappt någonting alls.. :( Jag har redan ställt in mig på att lära mig teckenspråk, typ, enbart för att jag väntar mig det värsta.. Min stackars lilla gubbabus..

Lördag och vad står på agendan? Nada. Sjukstuga är vad som gäller idag, och skittrött är man också eftersom man knappt fått någon sammanhängande sömn förra natten.. Robin gnydde, gnällde och surade om vartannat.. Till slut blev jag så irriterad att jag bar in honom till min säng.. Då hostade han istället resterande timmar innan morgonsolen lyste oss alla i ögat... *snark*

Måste bara säga att min crosstrainer gör mig så glad! Den fungerar ju faktiskt, och jag menar att det verkligen ger resultat! Kan rekommendera alla som funderar på att köpa en sådan att just KÖPA EN! Ikväll ska jag köra igen, just nu kör jag fyra till fem gånger i veckan allt från 20-30 minuters intervallpass. Så småningom kommer jag öka till 45 minuter. Känner redan nu att jag har gott om energi kvar efter tjugo minuters intervaller och för typ två veckor sedan höll jag på att dö efter redan tio minuter! Jag är ganska "ofit" annars och detta är nog det bästa som händer för min kropp! :D Jag börjar lugnt och skall snart lägga till styrkeövningar också. Det vore en höjdare att klara av ett gäng armhävningar, idag är det bara en och en halv armhävning jag klarar av.. *hahaha*


Extreme Fit Ct 650 för 3.499 kronor hos Teamsportia!


RSS 2.0