Befinner oss på Solvalla!

dsc01337 (MMS)

Befinner oss på Solvalla!


Älsklingo!

Min Johnjohn.. Älskar dig så! <3
Haha, värsta mongobilden. Men så är vi ju också helt knäppa ibland. Och vi har så himla kul tillsammans! Jag är så lycklig för att han finns i mitt liv, han är solskenet jag visste fanns!

Idag klev jag upp halv sex och gav mig av mot arbetet.. Det är förvånadsvärt hur otroligt fort tiden går på arbetet! Och det är ju alltid positivt! Jag tror inte att jag har haft en enda dag då jag har tyckt att tiden gått för sakta! Alltid något som händer eller skall tas hand om och jag tror det inverkar en hel del på hur snabbt tiden går. Nu är det också bara åtta arbetsdagar kvar totalt innan "semestern inför semestern" är här! Nyss var det 33 veckor..

Jag hade väl inte så mycket mer att säga om idag.. Bara det att jag vet vilka mina vänner är, dom äkta vännerna så att säga. Smärtar bara att man lagt tid på människor som bara är ute efter "fakta", något att prata om till andra.. Det går aldrig att ringa och bara höra hur man mår, nä, men så fort något stort händer så fiskas det efter fakta. Och sedan blir det tvärtyst i luren igen. Jag citerar fröken Murva Maräng (Mirja)  på jobbet:
-Tjejer är dumma i huvudet. De flesta iallafall.

 Jo. *suck*

Damn it.

Det är ju redan onsdag! :) Snart är det fredag och helg! Efterlängtade och underbara helg! På lördag skulle jag ha jobbat övertid men jag fick snabbt stryka mig från listan eftersom Ida ska på sin första fotbollsträning! Så jag flyttade övertiden till söndag istället. Alltid najs med extra cash! Det kommer en fantastiskt semesterperiod i juli och augusti och vi har massor med grejer planerade! Längtar maassor! Barnen kommer bli helt slut! :D

Jag köpte en orkidé för en vecka sedan.. Alla blommor har ramlat bort redan.. Vad ska man göra? Reklamera skiten? ^^


Bara ett par veckor kvar till semestern..

Ja, våran lilla semester inför semestern. En vecka på soliga och fantastiska Cypern! Vi ser verkligen fram emot detta och jag hoppas vi blir duktigt bortskämda med vädret detta år med. Jag minns när vi bokade resan oktober förra året och jag sa till John:
-Hjärtat, nu är det 33 veckor kvar tills vi åker!
Tiden går otroligt fort.

Igår efter att vi hade varit på husvisningen åkte vi hem och fixade till oss lite. Sedan åkte vi och hälsade på Johanna och Tobbe i Stockholm. Det såg så gulligt ut att läsa deras namn på ytterdörren.. Jag frågade Johanna hur det känns och hon såg så glad ut så.. :) En liten, mysig etta mitt i city, typ. Nära till precis allt! Johanna fyllde 24 år i fredags och vi köpte ett presentkort på Ikea, en flaska skumpa och ett grattis kort till henne. Johanna blev lite paff och givetvis glad över presentkortet! Tobbe var inte hemma för han höll på med den årliga KTH-paraden och skulle sedan vidare till en arrangerad fest med destination hemlig. Detta år hade bara en buss abonnerats, förra året hade en tunnelbanevagn abonnerats. Inte lika häftigt i år, inte..! :D

Idag sov vi väldigt länge, klev upp kvart i tolv goddamnit. Sufade in på hemnet och kollade upp hur stort lån vi kan ta inför ett hussköp och det gick hur bra som helst inför det underbara huset vi tittade på igår..! :) Drömmar, drömmer, hoppas..Träning?

Ja, men visst! Igår kväll tog vi cyklarna ut och cyklade 1,1 mil.  För tre dagar sedan cyklade vi 1,0 mil. I morse sa jag till John att jag har en sådan sjuk energi i kroppen att jag bara måste ut och röra på mig! Det blev ytterligare 1,3 mil cyklade för oss idag. Och jag hoppas att det blir minst 2 mil imorgon. Vi får se vad våra bakdelar säger, eller rättare sagt underredet för min del.. Gör ju ont att sitta på en sadel sådär... :D Det finns inga genvägar gott folk. Rör på er och undvik skitmat! Jag har väldigt svårt för det sistnämnda.. Men jag väger upp det jag stoppar i mig med att röra på mig.. Undrar hur jag skulle se ut i kroppen om jag undvek ALLT som är dåligt...?

Gudars, så förälskad jag är i huset.. Vi och ett par till var det som kom och tittade.. Vi två var först dit och sist därifrån! :D Det skulle vara helt galet perfekt och underbart att bo där!Bild lånad från Hemnet.se.


Tittat på ett hus idag..

dsc01316 (MMS)

Vi har tittat på ett hus idag.. Jag ska bli husägare! Någon gång i framtiden... :) Det är några pusselbitar som fattas och om jag fick bestämma skulle det bli detta hus! Åtta rum, alla får plats, ute på landet men ändå nära och huset är alldeles, alldeles underbart! Jag blev så förälskad att jag nästan fick tårar i ögonen när vi åkte därifrån.. Det här är verkligen ett hus i våran smak... Jag längtar och hoppas!


Årets första Gröna Lund besök!

Spontant utbrast jag till John klockan 12.00 igår att "Vi drar till Gröna Lund!". Och visst hamnade vi där.. Underbart varmt väder och måttligt med folk var det på Grönan. Och vi behövde inte köa särskilt länge för att få åka barnkarusellerna! :P Jag och Ida åkte Bläckfisken, Robin fick inte för att han var för liten.. Gissa om han var murken efter det..! Men men, nästa år får han kanske åka, det fattades 15 centimeter för att han skulle ha fått åka med! Jag själv tror nog att det dröjer två år till.. Ida och Robin åkte lilla uppskjutet själva och dom skrattade och fnissade.. Robin såg lite förskräckt ut till en början men han hade kul ganska så fort. Men han sa bestämt efter att han inte skulle åka den igen. Vi åkte nyckelpigan två gånger, tekopparna, elefanterna, bläckfisken, karusellen.. Ja, häftigare än så blir det inte när barnen inte har åldern och längden inne.. Men visst känns det som om bara dom åkattraktionerna räcker för en vuxen ändå! :P Robin upplevde en skräckblandad förtjusning över ett monsterträd som var förankrad i berg- och dalbanan Kvasten.. Han hade kunnat stå där länge och titta eftersom trädet morrade och lät och var läskig.. Men ändå skulle han stå där och titta och fundera.. Vid ett tillfälle lät trädet lite extra och Robin pinnade snabbt därifrån med ett "Iiiiiiihhh!".

En helt underbar dag!Lediga fredagen är här!

Det är så härligt med Timecare på jobbet eftersom man kan arbeta in dagar och lägga in veto.. Vilket innebär ledighet! :) Jag och barnen är lediga idag och vi väntar besök från barnens morfar och min farfar! Ska bli kul!

Jag hade väl inte så mycket mer att tillägga just nu.. Senare då!


RSS 2.0