Meatfrenzy!

Shit, idag har jag min andra ätardag då jag äter precis vad jag vill! Idag invigde vi våran nya grill här hemma, webergrillade oxfiléer och hot dogs och finsk grillkorv och till sist marinerade kycklingfiléer! Vi åt upp allt. Allt. Jag har även ätit årets första mjukglass och även smågodis.. Syndigt gott!

Vi åkte till badhuset imorse med Ida och Robin och visst sjutton blir man trött och mör i kroppen efter 4 timmars badande! Vi hade det riktigt roligt och Robin åkte långa rutschbanan om och om igen med John! Robin avskyr ju att få vatten i ansiktet och det får man ju i slutet av r-banan och tänka sig att min John har ett hjärta av guld, han lyfte upp Robin i slutet varenda gång så att gossebarnet slapp få vatten i ansiktet. Lyckan var total för Robin! <3

Fan, lediga ytterligare en dag! Det är lycka även det! :)


Dags att sova sött!

Jag ska ju arbeta övertid imorgon från 05.40 till strax efter 11.10.. Sen får jag njuta av ledigheten! Barnen sover så sött och John likaså.. Han har sovit den senaste timmen och bra är väl det för att vi ska gymma imorgon! *yay* Det är viktigt med ordentligt med sömn.

Najtnajt!


När jag går ner..

Så blir jag så glad! Wtf tänker ni nu men jag talar ju om vikten. -1,4 kilo på tre veckor! Yeah baby! Börjar snart bli dags att bygga snygga muskler..

Förmodligen är det sista arbetsdagen idag, vi körde på så bra igår så vi har knappt ordrar.. Det kan ju ha hunnit ändrats idag förstås.. Det skulle vara så najs att vara ledig i fyra dagar straight, annars måste jag jobba imorgon.. Jag ska strax åka till jobbet och sen min helgs öde och dess utfall.

Senare!


Honeys! I´m back!

Jag bloggade från mobilen för några veckor sedan men den skitappen fungerar ju INTE! Jag tappade liksom känslan där för ett tag och dissade bloggen.. Men jag är ju som en boomerang, jag kommer tillbaka.

Ta mig fan, jag tror jag börjar bli beroende av träning! Det som får mig att snegla åt ordet besatt är att jag känner skillnad på kroppen, jag ser skillnad på kroppen och kläderna sitter annorlunda! Jag har egentligen inget behov av att gå ner i vikt, jag vill omvandla kärleksskilona till muskler istället och det börjar ta sin form. :) Jag har vilodag idag men jag har fått stoppa mig själv ett tiotal gånger från att gå ner till nedervåningen och ta på mig skorna och dra iväg till gymmet ändå! Jag fullkomligt längtar tills jag kommer iväg imorgon förmiddag igen! Sedan blir det vila på fredag och sedan på lördag och söndag kör vi igen. Jag har ju en trogen partner med mig, min habibi John! Alltid kul att ha någon som är engagerad att träna med. We sexy.

Snart kommer ju som bekant helgen igen och det är ingen vanlig helg, det är LÅNGHELG! Gymmet väntar, barnen kommer och sover över natten på fredagen och åker sedan till sin far igen, och så ska vi åka en sväng och shoppa i Stockholm på söndagen. Äta en härlig middag där kanske och sedan ta en promenad i Gamla stan.. Som vi gjorde på våran allra första dejt, jag och John.. Den kvällen var något kan jag säga.. My heart skipped a beat.. Och sedan dess äger han mitt hjärta. :)

I lördags sminkade jag Emilia och hennes vän Annika inför deras utgång med tjejerna. Det är så jäkla kul det där med att sminka..! Skulle kunna arbeta heltid all the time med det. Jag sminkade Jessie för någon månad sedan då hon skulle på mcklubbens fest och jag antar att hon hade en grym kväll. Iallafall av facebokkbilden att döma. ;-)

Jessie redo för ombyte och fest!





Two for one!

Det är så lugnt och skönt här på Heron City en vardag som denna. Vi har ätit mat i lugn och ro utan den galna ljudnivån som normalt råder på helgerna. Och nu sitter vi och latar oss uppe på lekplatsen medan sötisarna springer runt och stojar! Jag måste säga att jag har syndat, jag åt en bit morotskaka.. Det är tur att man tränar några gånger i veckan, då kan man unna sig godsaker ibland! Jag hoppas på att kunna ta sig till gymmet imorgon och det tycks vara så att även Mirja skall dit! Mycket trevligt!

image description

image description

Tisdag morgon och jag har ont.

Hahhaa, träningsvärk, tänker ni? Men icke. Jag har förbannat ont i munnen dvs min vänstra visdomstand nere håller på att bråka med mig. Det gör ont att prata, öppna munnen, äta osv. Jag tog en Ipren hemma och jag hoppas den börjar verka snart.. SNART, för jag sitter på jobbet och har rast. Jag vill gärna överleva dagen psykiskt också!

Ida berättade idag om en platt "Panda" på Torekällberget, som förmodligen hade blivit ihjältrampad eller överkörd:

-Men mamma, en sån där groda som är tjock..? Vad heter dom då?
-Padda.
-Just det.

Mina älskade små. Ni är dem finaste små själarna i hela världen. <3


Det det när det gick! Och en gång var jag där två gånger.

Men visst är det skönt att måndagens arbetsdag snart är över. Och vet ni vad det bästa ääääär..? Mina bebisar kommer hem idag! Jag ska steka pannkakor till barnen och bara mysa och lyssna på barnens bubbel om allt och ingenting.. Jag känner mig hel! Det är fan hemskt att må så dåligt varannan vecka.. Jag mår dåligt när mina små inte är hos mig.. :( Nu har jag cirka 30 minuter kvar tills jag skall stämpla ut! Mammahjärtat längtar så enormt!

Igår körde vi nästan två timmar på gymmet, jag och min underbara karl. Det känns i kroppen idag kan jag säga. Vi var även dit en timme i lördags.. Men en sak som jag tycker är riktigt häftigt är att jag redan nu ser hur kroppen börjar förändras. Mina magrutor börjar bli lite mer framträdande, byxorna sitter inte åt lika tajt längre och igår klarade jag av 14 armhävningar på raken. Det är jävligt mycket för att vara mig. :D Förut ville jag bara vara smal, men nu ska jag ta mig fan komma i toppform och samtidigt hålla mig smal! Och den här känslan man får i kroppen när man inte kommer iväg till gymmet, typ rastlöshet och abstinens på en och samma gång...?! :) Tur man tycker om att träna. Och appen Shapeup, den är riktigt bra. Hjälper en att hålla motivationen och medvetenheten kan jag säga..!

För visst vet ni att kosten avgör 80 % av träningen?





Lördagen blev ju lite skev.

Vi hade ju som tänkt att vara på gymmet kring 10.00 men vi slog upp våra blå klockan 11.00. Planen gick i stöpet, men vi tog oss till gymmet ändå. Sprang intensivt idag,kring 10 hela tiden och det tog må jag säga. Sedan underbara roddmaskinen en stund och styrke på det. Gjorde Lofsans utfall idag och benen bar knappt! Helt underbart! Imorgon kör vi igen! Eyes on the price.

Äntligen helg!

Så underbart skönt med helg! Jag känner verkligen att jag behöver en paus från arbetet. Den senaste tiden har jag mest varit förbannad på arbetet och det tror jag mest beror på att man är utsatt på ett sätt när man är driftledare på en avdelning. Personalen lyssnar inte, säger emot hela jävla tiden, samt inte respekterar scheman som vi lägger osv. Man måste bli förbannad och otrevlig för att folk skall lyssna! Helt sjukt! Jag hade möte med chefen igår angående attitydsproblemen och jag hoppas att chefen får ordning på folket.
Så ni kanske förstår att jag riktigt stornjuter här hemma nu när det är helg. :)
image description

Då körde vi. Eller jag iallafall. :)


Asså. Shit.

Jag. Har. Aldrig. Varit. Så. Här. Bakfull. I. Hela. Mitt. Liv.


Sistah!


I'm in Fribo bitchi!


Elias säger hej!


Jättetrött!

Klockan ringde klockan 08.00 men jag har inte lyckats piggna till! Jag och barnen har just ätit frukost och jag lovade igår att barnen skulle få varsin bulle efter frukost och sagt och gjort, vi äter bulle nu. Alla andra sover ännu, lyx kan jag tycka. Jag gick till sängs sist av alla och klev upp först av alla!


Jag vill inte laga nå mer mat på länge nu.

Idag har jag stått i köket i tio timmar med div mat och bakverk.. Jag är riktigt trött nu, prova laga mat till 35 pers skall du se vad jag pratar om..! Ömsom roligt ömsom plågsamt. Jag har just gräddat de sista bullarna och nu tänker jag lägga mig och sova. Det är ju big partay imorgon! Vi har pyntat klart här hemma också och möblerat om och så.. Sjukt mycket arbete har vi lagt ner på festen så nu jäklar kör vi! Imorgon alltså.. Naitnait!


Nu så..

Dags att underhållas av piraterna.


Iphoneblixten är ju för hemsk.


Piraterna väntar härnäst, men hur skall detta gå?

Vi står parkerade på skärholmens parkering i detta nu. John är en sväng in på bolaget och jagar pepparmintslikör, hoppas han hittar det..
Barnen var så laddade inför Piraterna 3D och status just nu ser ut så här:


Det här skall firas!

Jag fick ta ut en semesterdag idag och det firade jag med en timme på gymmet! Kommer fira resten av dagen också, jag får en hel dag med barnen! Men jag behöver hämta hem sötisarna först förstås. Men först: hem å dusch. Och sen inhandla påsksnask! Ingen påsk utan påskägg!


Mammatårar och eländes elände.

Jag är glad att vi bor i Sverige. Till en viss del förstås med tanke på vad jag läste igår om dom där två satans kärringarna som arbetat på en förskola som hade vanvårdat och misshandlat barnen.. Men om vi ska begränsa tacksamheten till bara mig och min familj, så är jag väldigt glad att vi bor i Sverige. Vi har rinnande färskt vatten i kran dygnet runt, vi har bra mat och god ekonomi och vi har ingen vardag som består av krig, och så vidare. En dag som denna är som alla andra dagar, man kliver upp och svär så svordomarna slår i taket när väckarklockan ringer, tacksamma ändå för att vi har ett arbete. Nu ska ni får höra dagens ilandsproblem som uppstod här hemma hos stora familjen. Min yngste bebis Robin, 5 år, kliver upp och välkomnar morgonen klockan kvart över fem med orden:

-Jag har bajsat fääääärdigt..

Det är ju bara att kliva upp.. Bäddar sedan ned sonen igen och slumrar en stund.. Johns väckarklocka ringer och jag hör barnen tissla och tassla inne på sitt rum. Robin kommer sedan till mig och frågar om han får spela tvspel. Med alla föregående "nej, du får inte spela tvspel det första du gör på morgonen-svar" så lär ju inte svaret bli så mycket annorlunda den här gången heller. En mycket upprörd Robin stormar ut från sovrummet och stampar foten så hårt det bara går i golvet innan han demonstrativt går tillbaka till sitt rum. Och gråter. Och gråter.. Vad gör man i sådana här lägen liksom? Det har ändå blivit dags att klä på sig själv och barnen. På med kläderna och sedan åka mot dagis och skola. Lättare sagt än gjort då femåringen vägrar röra på sig. Ett barn under armen nedför trappan blir det, krångla in ett barn stelt som en planka in i overallen.. Skorna ännu värre. När barnet väl är påklätt och heligt upprörd vägrar han ställa sig upp och gå. Barn under arm igen och sedan lotsa oss ut mot bilen. I bilen sparkar han på elsätet och skriker och grinar. För att han inte fick spela tv-spel. Han ska bara veta hur bra han har det, lyckligt ovetandes unge.. Väl på dagis vill han inte släppa taget om mig och han gråter och säger att han inte vill vara på dagis.. Och mina tårar rinner.. Men det funkar ju inte så. Jag hoppas på att kunna hämta barnen så tidigt som möjligt idag! Det är ju en lång härlig ledighet som väntar oss, ja, en någorlunda lång ledighet iallafall. Gott folk, det är ju påsk!

Usch, jag känner mig fortfarande ledsen.. Vill bara vara hemma och mysa med barnen istället.

Rolig app, by the way!

Eller rolig och rolig.. Man blir lite matt av att se hur mycket man stoppat i sig varje dag innan denna app flyttade in i min Iphone.. Shapeup!



Nya köksluckorna!


Vi fick ju hem nya köksluckorna idag! Verkligen lagom tajmat till långhelgen måste jag säga. :) Ett minus dock, luckorna stinker starkt från lackeringen ännu.. Men det brukar ju lägga sig inom några dagar. Lika glad är jag för det!

I like. A lot.


Oj.

Det börjar dra ihop sig inför den stora festen på lördag..


RSS 2.0