Cheeeeeeesecake!

Ni vet, den med mandel och en skvätt mjölk och sylt. En sån. En sån väntar inne i ugnen. Fast utan mjölken och sylten förstås. Det tilläggs efteråt.

By the way, vi mördade magmusklerna idag. Inväntar morgondagens uppvaknande. Kan göra svinont. Men det stoppar inte oss, compromises makes no muscles! Vi gymmar imorgon bitti för att sedan besluta om vi åker till Solvalla och inspekterar alla frukter, förlåt, jag menar hästar! Riktigt fina hästar imorgon hörrönini!

Här följer en bildbomb. Tyck vad ni vill. Det är en minisummering av året som gått. Den är grym. 


Oh you know, I'm just Adriana Lima..


Haha..! Det dröjde nåt år innan jag fick en sån här:


Julafton nr.2 är över!

Och vilken julafton det blev då! Började lugnt och fint med glögg, mat och paketöppning. Jag fick väldigt många julklappar i år och jag är jätteglad för varenda en av dom! John fick bland annat Trivial Pursuit i julklapp av mig, den nya upplagan. Emilia visste inte ens vad det var för spel typ! Genast packade vi upp och dukade ut spelplanen. Efter fyra och en halvtimmes spelande och många groggar och ett utökat sällskap av bland annat min bror så vann John! :-D Det var kul och klockan halv tre eller nåt på natten sa vi godnatt! En lite annorlunda julafton mot vad jag normalt är van vid. :-)

Och i augusti åker vi två veckor till detta paradis, en av mina julklappar till John:


Så var julafton nr.1 över..

Idag firade vi julafton med Ida och Robin. Det var så sjukt många julklappar under granen och nu är det ganska så glest under granen! Glada och nöjda barn var det minsann! Vi hade lagat så mycket mat också att jag inte behöver göra en så värst stor ansträngning imorgon!
Jag åkte och lämnade barnen till deras pappa nu på kvällen, känns så konstigt att ha en jul utan barnen och än värre är det med nyårsafton då jag aldrig varit utan barnen då heller! Märkligt det där med livet.. Så mycket smärta man skall genomlida och för vadå..? Vad man än gör får man smärta som belöning. Det spelar ingen roll vart du än står med bägge fötterna, du förblir ta mig sjutton halt ändå.
Cheer Up Mervi, julafton nr.2 väntar imorgon..


En kommande extension med nailhair!

Och med inte vilken färg som helst:


Kort, gott och sant.


V75 idag! Lycka till!

Idag är det som bekant V75 och vi hoppas på storvinsten! Går det åt pipan finns det ju en extra V75omgång imorgon och på onsdag nästa vecka! Johns mamma vann nästan 10.000 förra lördagen! Harryboy för 48 kronor och visst var hon glad allt! Det är väl därför det kallas för världens bästa spel! För kul och spännande är det fasen! :-)


Behöver inhandla det sista idag!

Det råder nog kaos redan idag på stan och jag vill verkligen inte åka ner dit med två surmulna barn. Det stämmer nog det där om "små barn - små problem, stora barn - stora problem"! Jösses säger jag bara, hur blir det sen?
Det är tur att internethandel finns för att när jag tänker tillbaka till när jag var liten så var det något så grönjävligt med folk nere på stan innan jul! Kanske det är något färre idag jämfört med förr men för mig är det ändå för mycket. Det händer något med mig när jag vistas i större folksamlingar, det blir jobbigt. Värre är det med små utrymmen och mycket folk. Mitt huvud stängs av och jag vill bara ta mig därifrån.

Tillbaka till julklapperiet så måste jag säga att det allra roligaste är att köpa och slå in julklappar!


Väntar på jul!

Så har vi kommit hem från barnens julavslutning. Nu är det en längre tids ledighet som väntar! Jag har ju förstås haft semester i en vecka redan.. På söndag firar vi julafton nr.1 för att barnen flyger till Luleå på julaftonsmorgon med sin far. Och jag firar julafton nr.2 med John och döttrarna samt Johns mamma på självaste julafton. Jag har värsta julklappen till John! :-D Mina barn är redan bortskämda med det mesta och tur att barnen är i en lägre ålder fortfarande då det är lätt att göra dem glada! :-) Bra är väl att man sparar pengar till barnens tonårstid också.. Där snackar vi kommande brännande hål i plånboken..! *haha*


Stone Sour!


Candy Crush Saga

Men herregud så beroendeframkallande CCS är! Till och med John har fastnat trots att han säger att det är ett kvinnospel.. :-) Jag vägrar köpa massa extraliv och boosters och jag har gett mig f-n på att klara spelet utan fusk. Hittills har jag kommit till 33 och jag är fast än så länge. Det är dessutom en kort omgång så liven rinner iväg på en gång! Inte kul att vänta länge på ett ynka extraliv inte..


Min önskelista. :-)

Om det finns någon som känner sig lite vilsen när det kommer till julklappar så följer här en bildbomb på sådant som denna tant skulle bli glad över. :-)


Vab då. Alltid ska det vara något!

Jag vill verkligen inte vabba idag. Idag skulle ju vara min sista arbetsdag för i år! Semestervecka väntar för mig nästa vecka och det är en del att stå i då. Inhandla mat till julafton 1 (23 dec) och julafton 2 (24 dec). Eventuellt pynta lite mer här hemma, knappt vi har något uppe nu. Mange klagade på att det var dåligt pyntat förra helgen! :D Och så ska jag träna också och på onsdagen ska jag och syrran gå på Stone Sour! Hell yeah!

Igår lussade Robin för oss. Barnen var riktigt duktiga och det här var ett riktigt bra koreograferat och organiserat lussetåg!


Lucia.

Jag är hemma sista dagen idag. Igår blev jag fortfarande andfådd och kallsvettig för ingenting! Imorgon måste jag gå oavsett kondition för att jag måste som tidigare skrivet önska alla god jul och gott nytt osv. Och även arbeta lite.. ;-) Jag blir rastlös av att vara hemma och sjuk.. Vab är en annan sak, men hemma sjuk själv.. Näe, ingen höjdare.. :-(

Lucia idag också! Jeanette och Madde fyller 30 år! Grattis på er! Lustigt det där, man känner sig inte som 30 år. Och hur ska man känna sig när man är 30 år? Kommer jag inte känna mig som 40 heller sen när den dagen kommer? Nåväl, jag är den jag är och så länge jag trivs och inte förargar någon så är det väl okej då. :-) Och nu drar mina tankar bort mot alla människor som inte är sig själva igen.. Tycker det är ganska intressant att läsa om människors beteenden och så vidare.. Alltså, ibland (ganska ofta) får jag känslan av att bo i helt fel stad och i helt fel land! Ta bara debatten om pepparkaksgubbens vara eller icke vara!? Allt är så känsligt och jobbigt..
Och är du en stark person som kör motorvägen framåt i livet och tar för dig och kan stå upp för dig själv och säga ifrån och göra sin röst hörd, ja men då kan du ge dig fan på att folk inte gillar dig för det! Sedan att jag fick utstå ett helvete i högstadiet vilket ledde till att mina toppbetyg rasade i botten och dagarna präglades av trakasserier, vidriga hot och rykten och ensamhet har väl i det stora hela stärkt mig idag. Vissa av tjejerna har idag fått barn och jag hoppas att deras barn inte råkar ut för samma skit som mig t.ex.. Jag tröstade mig då att när jag väl kommer in i vuxenlivet och får arbeta istället så behöver jag varken se eller höra vuxna människor bete sig illa mot varandra. Den karamellen har man ju satt i fel strupe och fått hosta upp kan jag säga. :-) Det hade visst ingenting med barndomens dumhet att göra, ett hemskt beteende följer med in i vuxenlivet också om man är en trasig själ. Jag fick erfara den värsta sortens misshandel i vuxen ålder och det var i en relation. Jag tror att alla val jag fattat fram till den relationen var präglade av vad jag upplevde på högstadiet och ensamheten och rädslan. Jag blev värdelös och inte värd bättre i mina tankar. En självuppfyllande profetia och vips har du kastat omkull ditt liv fullständigt. Du lever inte, du överlever bara. Jag tror ändå att det var precis det jag behövde för att ta mig tillbaka till den jag en gång var för måååånga år sedan. Men jag är långt ifrån att vara helt läkt.. Jag undrar om jag någonsin blir det.. Hur fan blir man det? Förlåtelse är en sak men hur glömmer man..? Hur kan man glömma alla dessa händelser? Inatt drömde jag om en tjej som utsatte mig för det ultimata sveket en gång i tiden.. Hon skyllde allt hon gjort på mig istället för att inte utsättas för hedersmord etc.. I drömmen ville jag slå henne på käften för allt hon gjort men hon gungade sina små barn och log ett stort vackert leende till dem.. Kanske det var mitt undermedvetna som ville tala om för mig att släppa orättvisorna och leva mitt liv fullt ut från och med nu.. Släpp in människor in i ditt liv och börja våga lita på att inte bli utsatt igen.. Det är ju den där "vuxenkaramellen" som gör det så svårt.. Folk snackar skit och beter sig skit och orkar man ens ha sådana i sitt liv?


12.12.12

Dagens datum är det sista repetitiva datumet vi kommer att se i våran livstid.. Känns konstigt faktiskt.. Hade planer på att fånga datumet men det gick upp i rök.. Jag är sjuk och det finns liksom inget speciellt att göra en arbetsonsdag som denna.. Jag har varit sjuk i tre dagar nu och jag hoppas att jag kan gå och jobba imorgon igen, nästa vecka har jag semestervecka dessutom! Måste hinna visa mig innan ledigheten och önska mina goa arbetskamrater God Jul och Gott Nytt!
Ganska skönt att slippa julstressen förstås! Men det är ju det där med att fira jul.. Känns väl sådär va..? Eftersom barnen är i härliga Luleå på julafton så firar jag redan den 23:e med barnen.. Man får se det positivt, barnen upplever två julaftnar iallafall!
Och något som inte är likt mig själv är att jag inte har tränat på snart två veckor! Abstinens är förnamnet och jag inväntar helgen och mitt immunförsvar! Hade jag bott i villa så hade jag inrett ett gym. Lätt.

Och min lilla Ida har fyllt 8 år.. Kan inte fatta det riktigt.. Hon närmar sig tonåren!! Hon är fortfarande en bebis i mina ögon. :) Tänk den dagen då jag får barnbarn då? Ja.. Jag längtar massor! Jag längtar till barnens alla milstolpar i livet!


RSS 2.0