Solar!

Vilken underbart väder det är! Och har jag sagt hur grymt skönt det är att bo i radhus?! Love it!
Jag gjorde en uppiggande upptäckt häromdagen, det är sex och en halv arbetsvecka kvar till semestern! Fyra veckors lättja och en utlandsresa med familjen..! Yeah baby!!!

Inskolning och gym!

Idag var första inskolningsdagen för Rob inför förskoleklass i höst. Det gick över förväntan och jag tror Rob ser väldigt mycket fram emot att få börja skolan. Ida går ju redan i första klass och det som är så bra nu är att bägge barnen kommer att gå i samma skola till hösten. Det innebär ju att detta eviga pusslandet på morgonen minskas markant! Jag behöver inte åka till två olika stadsdelar längre för att hämta och lämna barnen! *yeeey*

Efter att jag lämnat Rob tillbaka till dagis/förskolan så åkte jag raka vägen till gymmet. Det blev ruggigt tungt idag då jag ökade på ordentligt med vikt. Dock orkar man ju färre repetitioner men inom sinom tid så går det ju bättre och bättre och lättare och lättare. Jag körde rodd också, jag försöker hålla mig mellan 10-13 kcal per minut.. Svettigt värre! Jag har blivit märkbart starkare och mer uthållig och kroppen har antagit en annorlunda silhuett minsann. Jag måste säga det att träning är bland det roligaste jag vet i mitt liv just nu! :) Tänk dem stackare som inte tycker det är roligt alls.. Tur jag inte är en av dem.


image description


Bra jobbat idag!

Idag åkte jag och John till gymmet och svettades. Jag sprang 2,5 kilometer för att sedan köra 3,0 kilometer intervaller! Helt slut efter 5,5 kilometer! Sedan blev det det vanliga med styrketräning och fria vikter. Det är ju det där med maten.. Det är ju för jädra gott att leva och jag vet inte hur människor lyckas hålla en sträng diet. Jag failar varje vecka med det! :) Jag kommer nog i form så småningom, det kommer bara ta lite längre tid pga kosten. Men hallå, finsk webergrillad korv går inte att tacka nej till. Så är det ju bara! :)

Deprimerande är att långledigheten är över.



Abstinens!

Måste ta mig iväg! But how..?




Mäktigt mina vänner.. Mäktigt.


Vi döper om dom..

Vad som skulle bli Whoopies blev istället namngivna Conos.

Men väldigt goda ändå. :)


Det blev en hit! :)

Perfekt energiförbrukare! :D

*hopphopp*


Nu är det dags!

Äntligen kommer mina finisar hem!

Då går jag nu och häntar hem dem med mina underbara Fred Perrys på!


Nu ska jag gymma!

Sen hämta hem mina miniälsklingar! Jag undrar vad dem kommer säga när dem kommer hem och får se den här:


Gymmat.

Nu mat.



Sov Mervi för i h-vete!

SOOOV! (för er som inte fattar vad som är fel så ska jag upp om tre och en halvtimme och arbeta. Det går sådär med att bli sömnig här i sängen..)

Piggelin, det är jag det.


Maaaaat!

Fan så jag äter! Jag skall gå till gymmet imorgon bitti och köra ett tungt pass. Sedan skall jag hämta ut barnens pass som är klara. Och se hem och duscha och göra sig i ordning för att åka och jobba fram till 18.00. Sen är det fredag, men inte helg. Jag arbetar övertid på lördag...! Vill inte, men jag måste för att få ihop massor med pengar till våra resor! :) Skulle så gärna vilja boka in en resa vecka 44 då barnen har höstlov... Rhodos..... Vi får se! :D Hur som, imorgon kväll tar jag och John en sväng till gymmet tillsammans också! Två pass på en dag, inte illa pinkat!

Kan säga att jag har träningsvärk idag.... :S


Kläderna är på iallafall!

Jag slog upp mina blå strax innan klockan 09.00 imorse och tog på mig träningskläderna. Sedan gick jag ner till hallen för att ta på mig skorna samtidigt som jag ringer min habibi. Han meddelar då att han kommer hem på lunchen! Ändrade planer för min del då jag åker och handlar sallad istället för att åka till gymmet. Älskling kommer hem och äter kycklingsallad med mig och sedan satt vi och solade på verandan. John åkte precis iväg för att arbeta igen och jag fastnade här ute på verandan. Det blir inget gymmande för min del idag, jag solar istället! Måste ju ta tillvara på en sån här fin dag! Men träningskläderna är på iallafall. Alltid nåt'.


Nattäter. Och funderar på kroppen!

Valio Päron/Vaniljyoghurt kickar stjärt! Jag har ätit den tre gånger bara idag med havrefras! Inte så bra kanske men ack så god. Heller mat än skräpmat och godis etc.. Ni fattar galoppen. Men något märkligt är att jag är vrålhungrig hela tiden! Jag kan äta hur mycket som helst! Why..? Hmm.......

Slutar upp med funderandet, klockan är ju halv tolv och nu bör jag gå och lägga mig. Gymmet väntar imorgon!

Det skulle fan vara gott med en portion till..... NEJ! Inte. Sov.

God natt!


Saknar mina små korvar.. Snaaaaaart är dem hemma igen!


Shoppade lite shit idag också!

Eller rättare sagt, klickade hem lite good shit idag från DonnaBeauty.se  :D

Världens bästa mascara, du får så otroligt vackra fransar av denna! Grymt bra pris just nu! Lancome Hypnose Mascara



Passade även på att klicka hem världens underbaraste läppglans, också från Lancome. :-}







Tillbaka till den där diffusa känslan.

Jag tycks inte kunna bli kvitt en känsla som jag har plågats av den senaste tiden. Jag känner mig förbannad. Alltså hela tiden! Det kan omöjligt vara PMS eftersom jag vet vart den här känslan kommer ifrån. Sist jag mådde så här var åren 2007, 2008 fram till augusti 2009. Vart jag än befinner mig, vad jag än gör, vilka jag än är med så är jag förbannad. Jag är förbannad på mig själv för att jag inte följer min egna linje. Jag lyssnar inte på mig själv och prioriterar inte det jag måste göra/behöver göra för att JAG ska må bra. Skulle jag löpa linjen ut så skulle inte mitt liv se alls ut som det gör idag! Men man har ju ansvar också och omständigheter som råder. Jag skulle helst vilja flytta så långt bort från Södertälje det bara är möjligt. Där tar det ju stopp. Om sex-sju år blir det kanske en möjlighet? Barnen vill jag ska gå i en riktigt bra gymnasieskola och någon sådan finns inte i denna dynghåla! Vidare skall dem ju plugga på universitet osv och hemma får dem bo tills dem inte orkar med morsan längre! ;) Och vidare till andra aspekter i livet så låter jag det vara osagt än så länge.. Måste grubbla ett tag till tror jag.

Jag är en vuxen, fri kvinna i mina bästa år som förtjänar endast det bästa livet har att erbjuda! Jag har rätten att göra vad jag vill när jag vill. Detsamma gäller er läsare, vare sig ni är kvinna eller man.


Mör som smör..

Det blev en timmes fokusering på ben och axlar idag, magmusklerna får ju jobba oavsett så någon fokus på dom blev det inte. Sprang två kilometer bara, jag blev ju lite mör.. Det blir armar och mage och en halvtimme rodd och en halvtimme löpning imorgon. Uuuh, mina ben är som spaghetti fortfarande och det var en jädra match att köra bil hem från gymmet! Det var som om jag tappat känseln i benen när koppling, broms och gas skulle brukas...! Månne jag få träningsvärk till imorgon, tro? Då lär det bli jobbigt med rodd och löpning. : )


Dags att klä på sig och gymma då!

Sjukt otaggad, meeeeen:

-Det finns inga genvägar..




Arbetstisdag.

Jag jobbar kvällspass denna vecka och det känns kan man säga. Jag känner mig väldigt trött och seg i huvudet.. Nästa vecka jobbar vi tredagars och det är ju verkligen något jag ser fram emot eftersom det innebär långledighet tillsammans med mina barn! Jag tror vi hittar på något extra roligt, barnens morfar kommer ju på besök också. Helst skulle jag vilja åka till Gröna Lund men jag förväntar mig att även halva Stockholm tänker tanken.. Och vi vet ju vad det innebär då!

Till hösten börjar Robin förskoleklass.. Tiden går och i juli är sista månaden som Robin går till sitt dagis. Det känns lite vemodigt eftersom det är ett kapitel som avslutas i våra liv, han går vidare från sina allra första år och vandrar mot skoltiden. Personalen som arbetar där har ju varit en stor del av Robins liv (även Idas!) och nu blir det ju så definitivt. Vi träffar dem inte något mer i dagissammanhang iallafall.. Funderar på att köpa något riktigt fint till personalen som tack för alla år, tankarna styrs åt Aloe Vera.. Mm, jag får fundera lite på det. :)


Det börjar ta sig..

Undrar hur man ser ut om ett halvår! :D Idag har jag vilodag iallafall. Satt ute på verandan och solade en timme och var nära att snöra på mig springskorna. Det är vilodag idag god damn it! Vila kvinna! Imorgon är det gym igen, då är det dags för baksida axel, axlar och bålen som står i fokus. Och fyra kilometer löparrunda som avslutning!


Känner mig riktigt ledsen.

Jag är inte hel utan mina barn! :( Dem små rackarna är mitt allt, jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem..! Älskar er sååååå mycket! <3 <3 <3 Tänk att jag har äran som mamma att få se dessa själar växa upp och finnas där för dem så länge jag lever.

Jag önskar dig inte
guld mitt barn
ej heller pengar
och makt.
Jag önskar dig
modet att vara
dig själv.
Och stå för det
du sagt.
Jag önskar dig inte
en stenfri väg.
Men kraften att
vägen gå.
Jag önskar dig
kärlek i rikliga mått.
Och vänner att lita på.


Jag saknar redan mina barn..

Jag vill att den här veckan skall gå fortare än fortast.. Visst är mina barn så där jobbiga att man liksom kokar inombords ibland... Men herreguuuuuud, det är mina barn, mina små kärlekar... Sonen kom in till mitt sovrum imorse och suckade.. Han hade sin kudde och katt i famnen och kröp ner under mitt täcke och la sig så tätt intill han bara kunde.. Och sa sedan med gråten i halsen att han ville stanna kvar här för alltid... Tyvärr ser verkligheten inte ut så och jag önskar också att barnen kunde stanna hos mig för alltid.. Jag saknar dem så mycket... :( Det gör så jädra ont i hjärtat!

Jag längtar verkligen till sommaren då barnen är en längre period hos mig och vi har alla en härlig semester att se fram emot tillsammans!

Originell.

När är man originell i andras ögon..? Vad innebär det att vara originell? Eller sig själv? När är man sig själv? Är det när man vågar stå upp för sig själv, man ber inte om ursäkt för sin person eller rent av blir den förändring som du själv vill se i världen?

Om vi skall referera till vad Kay Pollak är inne på i sitt lärande, varje möte med en människa är inte slumpat, det är ingen tillfällighet. Alla människor är utsända för att lära dig någonting om dig själv. Och varje negativ tanke du har om en människa är ett meddelande om dig själv till dig själv. Människan sysslar med självprojicering i de flesta fallen.. Jag kan ge er ett exempel häromveckan då jag var på arbetet. Vi har en kvinna (Vi kallar henne för A) som är sjuk typ hela tiden, hon kommer sällan i tid osv.. Hon kom fram till mig en dag och frågade efter en person (person B) och jag berättade då att den personen är sjuk. Varpå den här kvinnan utbrister surmulet att:
-Hon är ju alltid sjuk!
Ganska intressant då påståendet inte stämmer överens med verkligheten. Person B är sällan sjuk. Klassiskt fall av självprojicering. :) Egentligen borde jag inte läsa på så mycket om människans beteende och så vidare, jag blir gråhårig vissa dagar på arbetet! :D Kan vara så upprörd men även det är ett meddelande om mig själv till mig själv. Nästa makabra sanning är ju att du är sällan arg eller upprörd av de skäl du tror. Jag ville gärna tro det i fredags att jag visst var förbannad av de skäl jag trodde men jag har under helgen kommit fram till något helt annat om vad det hela berodde på. Och även det är ju intressant. :)

Jag blev just vettskrämd av något nere på nedervåningen! Jag är ensam hemma men jag tror fan det spökar här vissa dagar! Det lät precis som om någon öppnade ytterdörren och låste den inifrån och la sina nycklar på bänken men det är fan ingen där! :O Usch....!!

Min älsklingo!


Lek och bus Stockholm!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Status just nu!

4,2 kilometer springrunda avklarad utomhus! Jävligt bra för att vara moi!
Konditionen och styrkan ökar vecka för vecka! Imorgon blir det löpning igen, samma distans och även gymmet! Ska lägga in hårdväxeln tänkte jag. Ökar utmaningarna vecka för vecka och jag bör ha klarat målet till den 25 augusti! Veckan som kommer ska jag springa alla sju dagarna och gymma fem.


Längtar!

Nu är det ju inte sååååå lång tid kvar till semestern..? Eller..? :) Jag toklängtar tills vi åker till Cypern och gånger två dessutom! Vi åkte till polisen i onsdags och fixade småttingarnas pass, aaah deras allra första pass..! Jag hoppas verkligen att Callisto är renoverad som det står i Fritidsresors beskrivning av hotellet.. Av de gamla bilderna att döma så är det mer eller mindre katastrofalt ugly inrett och nytt för i år är att hotellet fått sig en rejäl uppfräschning inomhus. Utomhus är det ju hur fint som helst! Vi kommer bo i ett radhus med etage. Jag misstänker att tonåringarna belägrar övervåningen..! *hehe* Barnen har simskola inbokad, vilket jag tror kommer gå bra för Ida. Hon lärde sig att simma hundsim förra lördagen och annat var det med Robin. Han avskyr vatten. Låt underhållningen börja säger jag bara.



Äntligen fredag!

Klockan är två och jag har redan hunnit vara ledig i två timmar! Det är lika med najs.

Vilken dag jag har haft idag på arbetet. Många är upprörda men vågar inte öppna munnen och säga något så jag gjorde det åt dem idag. Inte fan tror jag det blir någon förändring för det.. I slutändan vinner ljuset ändå..  ;-) Det får väl ta den tid det tar då..!

Underbara fredag.. Jag älskar dig!

RSS 2.0