Lite extra tryck på gymmet..

Jag lyssnar mycket på house och sånt när jag tränar. Men jag tycker mig inte finna den där jävlar anammakänslan av det. Imorse fick jag en låt på hjärnan och mycket riktigt hjälpte det en hel del på gymmet! Detta tar fram dina inre aggressioner! :D Tack Marilyn!Matkoma.

Det trista med att äta rent och nyttigt är ju att matkoman går över snabbt och man snart är hungrig igen. Därför är det bra att äta var tredje timme för att hålla kroppens ork i schack!

Snart dags för travet på tv! Spännande!


Gym avklarat!

Vi vaknade klockan 06.00 idag! Wtf!? Lika bra att hålla sig vaken och invänta gymmet till 09.00 då dom öppnar! Sagt och gjort, vi köttade triceps och rygg idag! Jag tänkte börja fota övningarna vi gör men självklart behövde ju mobilen laddas. Vi börjar fota imorgon! :-)
Jag kunde inte låta bli nya proteinet jag köpte häromdagen, Päron/Vanilj! Jag blandade ihop två shakers med 4 dl mjölk i vardera och ställde sedan dessa i kylen. Där fick dom stå och marineras till vi kom hem igen! Kan säga att det smakade ljuvligt! Vi åkte sedan iväg och mötte upp Johns vän Mange och spanade på en båge, en Ducati Monster. Har jag nämnt det kanske, John skall köpa båge och ta MCkort! :-)

Lördag! <3Vad gör du?


Be Strong.


Tankar..

Ibland undrar jag om jag har hittat något som jag verkligen älskar eller om jag har blivit knäpp.. För att jag ägnar många tankar åt träning. Nämn något som skulle vara dåligt med träning? Nämn en orsak till varför man ska sluta med träning? Skadar träning mig själv eller andra? Nä. Jag kan inte komma på något negativt, möjligtvis att man prioriterar gymmet en hel del, alkohol och fest bortprioriteras förstås. Och det är ju egentligen bra. Jag kan för första gången i livet säga att jag har äntligen "hittat hem". Jag vet vad jag ska syssla med för att må bra. Det finns dock en baksida som jag kan se ibland och det är Haters, dom som det bara sticker i ögonen på. Och till er har jag bara kärlek - det är egentligen er själva ni skall ta itu med för att det är inte jag som får er att svika er själva när det kommer till träning och kost.
"Varje negativ tanke om en annan människa är ett meddelande till dig själv och om dig själv."

Hehe, jag följer en på Instagram, Sluta Slappa. Klockren.
Perjantai!

Nu är ju finska språket inte min starka sida med Perjantai måste ju ändå betyda FREDAG!

När jag vaknade idag kändes det inte som att jag hade kontroll över min kropp. Den vägrade lyssna på vad jag ville göra dvs göra frukost! Seg, segare - segast! Bara att ladda upp med en rejäl kolhydratsfrukost då jag har ätit High protein Low carb typ hela veckan. Det tar ut sin rätt kan jag säga! Det blev havregrynsgröt med Havremjölk, ett kokt ägg och Wasa Fullkornsmacka med ost på! Och nu ca 40 minuter senare börjar kroppen piggna till lite! Skönt! Ikväll väntar ett gympass mellan 17.00-19.00. Lika bäst att man fyllt på muskeldepåerna ordentligt inför det! Bröst och mage står på agendan idag! Jag är så otroligt glad att gymmet har byggts om och nya maskiner har flyttat in, nu känns det som ett rejält gym! Det finns "allt" att köra skiten ur sig på! Många och mycket tyngre vikter fyller upp en halv väggs längd bland annat! Superbra för John som behöver betydligt tyngre fria vikter.
Jag börjar få positiva kommentarer om formen så det går åt rätt håll! Jag ser själv en markant skillnad från typ två månader sedan och sånt här tar tid! Jag är fortfarande inte där än men en bra bit på väg! Rätt kost och envis träning och ett stort tålamod är vad som krävs! Om ett år är jag sjukt fit! Det är vad jag intalar mig iallafall! *haha* Sedan får vi inte glömma att problemområden kommer sist och i mitt fall är det väl baksida lår och armar som inte låter skynda sig på. Armarna har börjat komma och snart ger baksida lår med sig ytterligare också! Hur jag ska göra med mammamagen återstår att se. Jag har ännu inte lagt in en hög växel gällande magen och jag tror nog att det är dags för det och med början ikväll! John kommer att avsky mig efter magpasset! *haha*
Det här är så häftigt! Love it!


Nej. Jo. Neeej. Okej då. Jo!

Så kan man sammanfatta denna morgonens kampande med mig själv och mitt psyke. Jag blev väckt kring sjusnåret av att sovrumsdörren slog pga korsdrag.. Vad känner man vid ett sådant tillfälle liksom? Det är inte kärlek iallafall. Jag har en till stor kärlek i livet dvs träning (no shit??) och det är ibland det första jag tänker på när jag vaknar! Idag var det dock en förbannelse som kastades över sovrumsdörren först. När irritationen lagt sig kom träningstankarna som på beställning. Nej. Jo. Nej. Okej, jag är hemma. Träna! Nej. Går på muggen och ser träningskläderna. Det är kört. Jag åker och tränar och befinner mig på gymmet 07:45. :-) Ben och biceps fick pisk idag!
Nu är jag hemma igen och skall förbereda lunchen. Linn kommer hit snart och skall ut på en 90 min PW med mig. Hon var så rolig igår, hon kommer in till mig i Röd Zon och konstaterar bestämt att vi ska till Dalgatan idag. Hon ska börja dricka protein och röra på sig mer! Klockan 12.00 öppnar Putte till proteinhimlen!
Eftersom hon var så bestämd över förändring ja, då är det ju lika bra att hon hakar på de dagar då jag går PWs. :D

Fredaaaaaaag imorgon!


Love fridays!

Sanna mina ord för jag älskar verkligen fredagar! Främst för att det är inledningen till helg, och det är dessutom en dag på veckan då ni oftast kan se mig glad(are). Jag vet inte riktigt vad det glada bottnar i egentligen. Månne det bero på att man kan stänga av psykiskt och bara vara. Inga större måsten som måste göras, man kan slappna av och göra i princip vad som faller en in (inom medelsvenssons ramar när det kommer till pengar). Typ dra långt bort från stan för att upptäcka ett nytt lekland för barnen, höll på att skriva åka till Sydpoolen men jag vette fan om det är värt att besöka det skitbadhuset igen för att äventyrsbada.. Ida och Robin har börjat simskola där på fredagar och jag tycker det räcker med att man spenderar den tiden där. Jag vet inte, stället äcklar mig nu för tiden. Vi behöver åka iväg på badhussafari också! Vi har pinpointat de flesta leklanden i Sthlm och det skall finnas ett i Nyköping. Nästa mål blir dit kanske? Men vart hittar man ett riktigt bra badhus?
Det är ju viktigt att aktivera barnen och jag har börjat snegla på cheerleading till Ida! *haha* Än så länge har barnen simning och dans två gånger i veckan. Det borde väl ändå räcka så?

Vi avslutar kvällen med några sanningens ord:

"Varje negativ/dömande tanke du har om en annan människa är egentligen ett meddelande om dig själv till dig själv."

Den du.


Varför du aldrig skall svälta dig själv:

När du svälter dig själv inser kroppen att den behöver energi för att fungera normalt. För detta krävs en energikälla och energin måste ju tas någonstans ifrån. När du inte förser kroppen med energin som den behöver från mat så tar kroppen energi från sig själv (katabolism). Direktiven som kroppen följer då är att det får kosta vad det vill -energin måste in. Dina muskler blir då energikällan som måste brytas ner för att förse kroppen - eftersom du inte äter. Om du någon gång gått ner i vikt av att du inte har ätit så har du inte förlorat ett enda gram fett - du har förlorat muskelmassa istället samt ökat din procentuella andel kroppsfett! Som grädde på detta eländiga mos så har du sänkt din ämnesomsättning och det innebär att när du väl äter något så är kroppen redan desperat efter energi och omvandlar varje munsbit till fett - och håller dessutom hårt i det! Att hoppa över en måltid eller två resulterar i att du bara blir mer ohälsosam och får kämpa ytterligare mot de envisa kilona som inte tycks vilja ge med sig!
Ett tydligt och vääääl fungerande framgångerecept är att skippa allt som heter pulverdieter och börja röra på dig 30 minuter i form av stärkande promenader dagligen och äta mat som är hälsosam fem ggr om dagen! Efter ett par veckor då den nya hälsosamma maten börjar gå på rutin kan du börja styrketräna två ggr i veckan och för det krävs verkligen inget gym! Armhävningar, knäböj, dips, hantelövningar, plankan etc fungerar mer än väl! Efter detta finns inga hinder för vad du kan göra i livet, gör vad du vill och gör det du tycker är kul! Vikten går stadigt nedåt och du blir starkare, gladare och friskare! Du bygger muskler och ämnesomsättningen ökar! Det finns inga mirakelkurer eller quickfixes - det resulterar i muskelförlust och viktuppgång i mera fett än vad du kanske hade innan när du avslutar "dieten"!
Det gick inte så bra.

Jag var inställd på att jobba idag men när klockan ringde så kände jag mig inte alls i form. Gårdagen kändes mitt huvud som om det stoppats med bomull och jag var off.. Jag till och med sov som en gris på eftermiddagen då John och hans döttrar åkte och firades hans mor. Jag vågade inte följa med ifall jag skulle smitta.. Idag är det oförändrat och jag hoppas på att jag är på jobbet imorgon igen! Man förlorar ju pengar men samtidigt är det ju jävligt irriterande med sjuka personer på jobbet som smittar vidare.. Så, ja. Det är så här och det är ju bara pengar. Hälsan är viktigare eller vad säger ni?

Idag kommer mina älskade kottar hem! Äntligen!! <3


Så var den äntligen här; helgen.

Kan säga att jag har längtat som en tok och självklart har jag blivit förkyld. Nattskift är skit.

Längtar efter mina barn! Måndag är ni hemma igen!


Jo, men jag köpte en tavla!

Imorse när jag och Emma surfade mångmiljonvillor på Hemnet så hittade vi en sjuuuk villa i Lidingö för generande 28.000.000kr. Som hittat liksom. Men en detalj i det huset fångade min blick, nämligen en tavla. En tavla som jag har köpt och som jag fick levererad idag! :-)
Jag sa till John att denna tavla är typiskt mig och när jag hade tagit bort emballaget frågade jag John om han vågade titta på den. Jag tror karln trodde jag hade köpt nå kärringlullull till tavla. Tji fick han! Så här ser tavlan ut:


Förkyld..?

Vilken jobbnatt det blev! Sanera byggdamm i åtta timmar på en annan avdelning! Snacka om att man kände såg blåst och näst intill förbannad! Meeen pga att vi inte hade ordrar att köra så fick det ju bli så. Tiden gick hyfsat fort och vi hade några skrattmoments där.. Nu är det bara en natt kvar och sedan väntar helg!
Jag vaknade upp för en stund sedan och är typ förkyld!! Är det byggdammet eller? Fuck that jag SKA gymma ikväll med John iallafall! :-) Det kan vara så att kroppen inte tycker om att jobba natt bara, tyckte mig känna likadant igår när jag vaknade och det blev bättre efter en stund..
Häpp, ska man slå på tvn och käka lunch då?

Haha, kan ni föreställa mig och John i den här? För att det hände faktiskt förra helgen. Uppifrån och ner.. ^^


Haha! Jag idag!


Who run the world? Girls!

Den här kvinnan jobbar nattskift denna vecka. Jag och tre till och vi gör det bra också! Levererar med besked! Däremot känner man sig som en zombie vid vissa klockslag. Cash is King är mantrat denna arbetsvecka. Jag hoppas det blir övertid i helgen också. Då är jag inte sen att haka på.

Bloggtorka råder, tycker jag skriver mest om min träning och det är ju skoj för min del förstås! Vad jag förstår så inspirerar jag flera av mina läsare då jag blir bombad på FB bland annat med råd och tips att komma igång! :-) Alltid kul att kunna hjälpa till!

Jag och John har just ätit en rejäl middag med massor av protein och vi vilar nu innan kvällens köttarpass på gymmet! Jag har lagt på mig vätska de senaste två veckorna pga att vi ätit godis och vittbröd osv.. Damn you easter! Så jag har dragit ner på kolisar ett tag framöver så är jag back to business sen om någon vecka!

Jag följer en tuff brud på Instagram: avsarahbackman - Musklerna ställer in sig på jobb så fort jag ser hennes bilder!


Bild lånad från hennes sida på Insta!


RSS 2.0