1 kilo - 7000 kcal.

I runda slängar så där.. Hittills har jag bränt 3600 på bara crosstrainern! Imorgon vankas gym igen, jag skulle ha gått idag men jag kände mig helt överkörd när jag vaknade imorse så jag ställde mig på CT:n istället. Vi gymmade i söndags så effekten är över imorgon och då passar det ju bra att kötta på igen! Nu måste jag köra mer fettförbrännande och hoppas det blir varmare snart så man kan springa ute!

Sportamore.se har 20% idag på allt som rör löpning! Kika in vettja!

Ni ska veta att det är svårt att låta bli godiset! Tack för att dessa finns när det är för tufft! :D


Vi hade en bra helg!

Vi såg Croodarna, en helt okej film!
På fredag kommer barnen hem igen och firar påsk! Längtar!
Just bränt en timme på crosstrainern, känns skönt men jag är inte trött! Nåå, jag måste vila kroppen idag från tung styrketräning för att imorgon skall jag kötta igen! Biceps, axlar och rygg!

Snart är det nattskift på jobbet också, skönt med extra cash ju! Behövs inför New York! Och semestern med barnen. Och Cypern i augusti.. Dessutom åker vi två veckor med Ida och Robin nästa år till Grekland tillsammans med min mamma, mina systrar och brorsan! Yeey! :-)Tillskotten!

Passade på att hämta ut roliga tillskott på vägen hem efter att jag hämtade Ida från skolan. :-)

 


For years to come.

Jag vabbar i vanlig ordning. Robin är dålig igen! Så dagarna går i städandet och plockandets tecken.
Igår var det vilodag från träningen helt och hållet och ikväll skall jag och John smita iväg till gymmet ett par timmar då vi har tur med att ha barnvakt här. Mycket och väldigt troligt blir jag hemma imorgon och torsdag med så imorgon blir det crosstrainern och mördarplankor här hemma. Jag blir så irriterad på min dåliga karaktär, jag kan inte ge fan i godsaker! Det blir ju som tre steg fram, två steg bakåt med träningen! Huvudsaken det går framåt vilket det faktiskt gör.. Det är ju det där med "flubbet" bara.. *hahaha* Visst kan man äta godsaker men då behöver man gå ut och springa precis varje dag och det är inte optimalt när man vill bygga muskler också.. Jaja, man kan promenera bort kalorierna också men det tar dubbelt så lång tid än om man springer. Fast ett plus med långpromenad är ju att det knappt påverkar proteinsyntesen! Men så som jag mumsar så kommer jag ju bara vara ute och promenera hela dagarna och kvällarna. Det funkar inte. Så, det är bara att bestämma sig. Mindre godis, mera träning. Ni vet, det är inte kolhydrater ni går upp i vikt av, inte heller protein eller fett: Det är kalorier in - kalorier ut som är ekvationen att gå efter. Varför lchf kost är så poppis är ju just för att man tar bort något som har ett högt energiinnehåll dvs kolhydrater.. Och voila så är kolhydraterna boven. Men visst är det ett effektivt sätt att kapa vikt på minsann!
Jag behöver vår nu, inte snö. Otålig som få att få ge sig ut och springa!

Muskler kommer..


Aj som fan!

Måste säga att denna träningsvärk jag har idag är nog den värsta jag någonsin känt! Den sträcker sig från naveln och ner mot låren. Jag kunde inte sova på mage inatt ens! :-D Jag har svårt att gå och att hålla kroppen rakt upprätt. No Pain No Gain!

Tröstar mig med godis och sängläge tills det är dags att jobba..


Planka!

Jag minns för ett år sedan då jag höll på att krokna totalt av att "planka" i typ 30 sekunder! Att klara av plankan i en minut kändes omöjligt. Jag har sedan dess kört intervaller planka med en Tabatatimer. Idag slog tanken mig att jag inte har testat att stå planka så länge jag orkar. Så jag testade. Jag grejade 3 minuter med mycket krafter kvar samt så slutade jag för att det blev trist då jag inte blev trött! *hahaha* Så visst sjutton har jag blivit starkare även i coren! Jag kör plankan varje dag och sidoplanka med hantel så det blir ostabilitet. Mycket bra för formen. ;-)

Magen har minskat och omformats sedan januari, synd bara att jag fortfarande är svag för godsaker! :D


Målmedvetenhet och ett jäkla pannben!

Tror nästan jag lägger in högväxeln nu för att se hur kroppen reagerar! Det finns ingenting häftigare än att ge sin kropp en rejäl utmaning och sedan se hur resultaten och styrkan kommer krypande! Jag blir bara starkare och starkare! Jag älskar det här hörrni! JAG ÄLSKAR DETTA! Det är som när jag fick barnen och sedan undrar vad sjutton jag gjorde innan jag blev lyckligt lottad att få barnen! Nästan samma med detta, vad sjutton gjorde jag innan!? Kastade bort tid på att ligga i soffan och inte göra nåå! Det mår man ju inte bra av. Och när det kommer till barnen så kan man ju inte direkt skaffa barn när man själv är ett barn så något tidsslösande handlar det ju inte om. Gjorde en liten jämförelse bara.

Barnen är hemma hos sin far några timmar idag! Så då passar jag på att göra sådant man inte bara kan göra sådär huxflux.


Aaah! Värsta jackan!

Jag beställde en asgrym jacka från Better Bodies! Suck on this baby babieees!


It's all because of you!

Mina älskade barn, trots att de retar gallfeber på mig! Mamma Älskar Er!
(Den som aldrig haft en 6 och 8 åring hemma vet inte vad jag menar.) :-D
Jaaa! Hell yeah! Fantastiskt bra!

Robin vann. Så glad!!!


Håller andan!

Here goes nothing!


Paj till paj: -Jag är paj. Jag också.

När bägge är paj blir det ännu mera paj.
Jag har bakat tre pajer ikväll. Tacopaj 2st och 1 broccolipaj. Eftersom jag förmodligen är indirekt utnämnd att alltid laga maten inför kalas och dyl så kommer det dessutom frågor vad vi ska äta för mat idag. O.o Så jag fick offra en tacopaj eftersom jag är spyless efter hela dagens fixande. Men det straffar bara mig eftersom jag måste tillaga en ny paj imorgon. Vi får se när det tackas för det! :-)
Som tidigare skrivet är det kvinnodagen idag och jag känner mig verkligen som en typisk kvinna. Bring it on!


Obalans!

Måste säga att det var mycket länge sedan sist jag kände att allt i mitt liv står i total obalans! Och det är väldigt obehagligt! Lite som att man kvävs en smula i taget och man ser inte utvägen heller. Hmm.. Jag känner en resa sitter på sin plats i flyktens tecken. Helt ensam, helt själv, helt tyst. Bara jag. Inga måsten, inga skitstövelmänniskor. Bara jag.

Det vore nice!

Få andas lite. Det har varit jävla mycket shit på sistone.

Internationella kvinnodagen idag och jag bakar. Ironiskt? :-D


Minen säger allt.

Och det är en bra min för övrigt. Jessie blev sååååå nöjd över sminkningen idag! Jag är lika nöjd jag. :-)


Figurdödare.


I call it a sickday!

Jag vill inte vara sjuk. Jag vill träna. Men jag får inte. Skit.

Får kompensera upp det nästa vecka! Ska köra skiten ur kroppen! :)


RSS 2.0