Det närmar sig!

Bara fyra arbetsdagar kvar.. Sedan är det tio långa härliga lediga dagar. Och äntligen står resan till New York bara runt hörnet!


Brutalt uppvaknande!

Shit vad roligt det är att vakna upp av ett dunderbrak! Åskan önskade god morgon minsann.. Jag försökte somna om men det går ju bara inte. Tankarna börjar vandra till gymmet och det kanske blir så också. Det låter konstigt när det faktiskt bara var 12 timmar sedan jag var där sist. :D Det är beroendeframkallande att lyfta vikter och belöningen som kommer är värt det alla gånger om! Blir det inte gymmet om en stund så ska jag slappa idag.. Vi får väl se vilken Mervi som vinner denna morgon..?


Wroom, wroom!

John köpte en motorcykel förra veckan. En 2013 års Honda CB1000R! Den är så jäkla snygg och snyggare blir den med John på! :-) Han är i full gång med att plugga teori och förhoppningsvis har han mckortet senast september! Köra kan han eftersom han redan har det i blodet, det är väl bara att öva på det som skall bevisas på uppkörningen. Jag är inte ett dugg orolig.


Vilken dag!

Först PW 3 km imorse. Sedan lunchdate med John. Under våran soliga promenad ringde jag chefen för att fråga om jag fick ta en semesterdag och jag fick ta ut en ledig dag! Sol och allt! Fantastiskt roligt! Så efter lunch blev det en till PW och denna gången en mil. Efter det åkte jag och hämtade John från jobbet och vi åkte en sväng till Honda och sedan ut till Johns mammas kolonilott. Och efter det blev det en timmes köttande på gymmet! #noexcuses!

Måste säga att jag är skönt död nu, vi skall äta nattproteinet bara och sedan sova.. Det blev inget högkvalitativt blogginlägg idag inte! :D


Preppar inför morgondagen!

Gissa vad? :-)


Fantastiska ledighet!

Älskar att vara ledig! Vem gör inte det liksom..? ;-)
Idag gick vi en långpromenad på 1h 45 min innan frukosten, gäller väl att ligga i nu så man slipper bada i vassen. Men tror ni att jag någonsin badat i vassen eller? Har inte varit så brydd direkt, men det som är nu för mig är att minska andelen kroppsfett något. Mer och större muskler tillsammans med kroppsfett ger ju en bitig kvinna. Inte riktigt optimalt för min del kan jag tycka. :D Jaja, det målet som jag siktar på tar flera, flera år att uppnå, vi snackar riktigt vältränad kropp! Ni vet ju vad som sägs: Skinny girls look good in clothes.. Fit girls look good naaaaaaaked! :D Hahaha!

Snart dags att starta grillen, det blir det vanliga - marinerad kycklingfilé och fläskfilé! Massor med sallad! Gaaaah, hungrig! Vi cyklade 1,2 mil nyss också..! Duktiga vi, jag är glad att John gärna rör på sig och tar hand om sig själv! Det blir så mycket lättare med allt då!

Här skall Ida och Robin åka Kvasten! Mitt mammahjärta hade panik och gissa om jag blev rejält överraskad när barnen ville åka igen och igen!! :O


Så kanske det är..?


Ett foto från en svunnen tid..

Det knöt sig i magen när jag hittade detta foto.. Tårarna kom och man undrar vad fan det var som hände..
Tidpunkten när fotot togs var en tid då man var tvungen att ha ett påmålat leende, inte visa verkligheten, trippa på tå var ett måste. Många drömmar i kras. Ensamhet och en tomhet som ej går att förklara. Men jag hade och har mina barn. Mina älskade barn. Det är vi mot världen. Jag älskar er!


Respekt och tacksamhet.

Dessa ord tåls att fundera på. Jag önskar att jag kunde bli lika behärskad som Deepak Chopra. Han påstår att det finns ingenting i världen som kan provocera honom till att bli arg. Ingenting. Jag har läst två av alla hans böcker och dom är bra och väldigt intressanta! Dessvärre brister jag i mitt övande på att behärska mig emellanåt. Idag var en sådan dag. Egentligen skall jag inte kräva någonting från andra människor som dom inte klarar av att ge. Konsten förmodar jag ligger i att omge sig med människor som får mig att må bra. Jag ska inte vilja ändra på något och när det är så att jag bevittnar respektlöshet, nonchalans, arrogans och dålig attityd skall jag tacka för mig och skänka medlidande till vem det nu är som inte mår bra pga orsak och sedan gå därifrån. Lika salig över livet som innan. Men hur gör en trött småbarnsmamma som inte sovit på fem dagar som kräver lite omvårdnad själv? Man önskar sig omvårdnad, kärlek och hänsyn men i samma ögonblick slutar det i att man istället sliter sitt hår och är en nanosekund från att inhandla cigg utan filter? Det skall inte vara så. Egoism är väldigt fult och vart går gränsen för det egentligen? Är jag en egoist som behövde en välbehövlig break idag? Är vuxna tonåringar som aldrig hjälper till egoister eller är jag egoist som kräver respekt, ansvar och tydliga gränser? Jag säger härmed upp mig som hushållsvärdinna, kockerska, städtant och diskplockare. You are on your own now.

Yours truly,

MerviFREEEDAG!

Så jädra skönt! Och inatt har jag sovit som ett spädbarn med undantag för Robins nattskräck x 2. Måttligt roande det där..
Jag är fortfarande lite trött så jag funderar på att ta en tupplur nu.. Sedan städa köket och klockan ett skall jag hämta Ida från skolan. Robin är hängig och är hemma idag..!

Fint väder är det ute också, njut gott folk! Ha en trevlig helg! <3


RSS 2.0