Extensions - Resultatet:

Teresas hår har sakta blivit tunnare med tiden och hon saknade sina tjocka långa flätor hon tidigare kunde göra med sitt egna hår. Vi satte i 60 slingor för att tjocka till håret till ca det dubbla och resultatet blev riktigt bra! Som alltid krävs det en tvätt av håreffektiv dag senare för att ge löshåret självfall och att det ska smälta in i ditt egna hår.

Hår från hårbutik.se i nyans nr #2.


Extensions på Teresa idag!

Det var tänkt att vi skulle köra igår men Teresa fick inte ut sitt hår på Maxi förrän klockan 11.00.. Så vi skulle aldrig ha hunnit klart om vi startat då. Så vi kör idag istället! Mindre än en timme kvar!
I söndags fick min mamma längre och fylligare hår! Resultatet har ni här:När man saknar barnen..

Ibland så kan en omedveten handling sprida så mycket glädje och skratt! Jag saknar barnen så himla mycket och denna morgon låg jag i sängen och Instagrammade.. Jag letade efter en bild i mobilen och vad dyker upp då? Jo, en grön söt gris från Bad Piggies. Ida har visst omedvetet tagit en screendump när hon spelat på min IPhone. En sån liten sak blir så himla gulligt en saknadens dag som denna. På söndag får jag träffa mina små igen då vi ska iväg till Lekslottet på kalas!


Extensions idag igen!

Idag är det dags för Linda att få sina extensions isatta. Alltid lika kul att pyssla och syssla med hår!
Morgonen har varit snudd på helvetisk. Barnen grälar om vart annat och det frestar på humöret rejält. Ida retar sin lillebror och när jag tillrättavisar henne så kommer krokodiltårarna och hon påstår att det är Robin. Hallå vi har pappväggar i radhuset och allt som sägs hörs.. Åtta år snart och tänk tonårstiden! Bwaaaah!


RSS 2.0