Renovering vet inga helgdagar.

Idag spenderades det två timmar med att riva vävtapet i badrummet.. Alltså, Telge Bostäder, vilka klåpare och skojare dom är. Det satt en otroligt ful och rutten planka uppe på en vägg, jag tror till och med att jag nämnt den i ett tidigare inlägg här på bloggen. Hur som, John skruvade och skar (!) loss den från väggen och vad möttes vi av då? Beige färg och äckliga inslag av brunt... Och väven rullade ju nästa av väggen när John drog lätt i den.. Det var bara att riva och riva tills man kom fram till de partier där väven faktiskt satt hårt i väggarna igen. Härlig fuktskada. Jag undrar verkligen vad Telge har gjort (inte gjort) med detta badrum.. Att badrumsskåpet dessutom andas 1980-tal.. Den skruvades och skars loss från väggen och även där möttes vi av gammal färg och äckelfläckar.. Så mycket fusk när det kommer till målningen av badrummet vid tidigare tillfällen! Nu blir det iallafall bra och ordentligt gjort från början och vi fotograferar allt som görs i badrummet. Skall bli kul att lägga upp bilder här på bloggen sen!


Det är nyårsafton och jag skulle kunna gå och lägga mig. Jag har barnen som vanligt och vi ska snart äta godis och se film, jag har inte ens sminkat mig idag! Har ingen som helst känsla för denna kväll alls. Mest trött i huvudet bara..

Gott Nytt År folks!

Piratos!

Gaaah, älskar saltlakrits! Jag och John ligger här i sängen och studerar trav och jag surfar runt samtidigt.. Soft kväll väntar oss! Annat blir det framöver då vi har beslutat oss för att flytta in lite tidigare till radhuset. *megayaaay* Allt tack vare att John hittade en jättestor vind i radhuset. *hahaha* Nu behöver vi inte ha så värst mycket ångest för att sortera bort grejer för att få plats i förrådet ute på framsidan. That´s what I call the shit!

Fotot togs år 1998 i radhuset vi skall flytta in i. Jag och Patten.. Det var tider det.

Uppdatering då!

Det har varit mycket nu tycker jag. När ska jag hinna vara ledig? :) Ska vi kanske ta och börja med julafton då.
God mat, god dryck, älskar glöggen hörrni, och ganska lagomt med julklappar blev det. Jag, Emilia och Elin köpte en Onepiece till John i julklapp, enbart för att han skulle få äta upp sina ord när han retats med Emilia och hennes Zipperall. Och när herrn väl hade tagit på sig Onepiecen så tog han inte av sig den heller. Senare på kvällen anslöt sig Emilia med sin zipperall vid bordet och John konstaterade att vi alla snart kommer äga en varsin overall..! :D Jag måste säga att jag är riktigt sugen på att köpa en jag med.
Minns ni flörten jag gav till John här i bloggen? Den tog och jag fick mina supersköna grymma ECCOstövlar. Dom är så sköna! Jag fick även en örontermometer! Alltid bra att ha eftersom jag för stunden inte äger en enda termometer. 300 kronor på makeupstore av flickorna, mycket bra julklapp! Alltid kul med smink! Mammas julklapp fick mig att tappa hakan, 3000 kronor att handla inredning för! Vi flyttar ju till radhuset snart! Kan inte komma mer väl till pass än så. Summeringen av julafton är en femma av en femma.

Igår hade jag lägenhetsvisning, det var ett par som kom och tittade och dom vill ha lägenheten. Mannen var så imponerad över att lägenheten är så fräsch och fin. Klart, den blev ju renoverad november 2009. Dessvärre kunde dom inte flytta in förrän 1 april så det innebär ju att jag får betala dubbelhyror fram till dess.
Jag hämtade nycklarna till radhuset idag! Vi fick klartecken att renovera badrummet och sätta kakel i köket. Det kommer bli himla mysigt när det väl är klart! Jag började snickra på listan över fel i radhuset inför ombesiktningen och bara köket blev ett gäng punkter! Ibland undrar man hur personen som besiktat tänkte. Hur kan man missa vissa uppenbara fel? Radhuset är i ett gott skick men det är ändå saker som skall åtgärdas. Hur som, jag längtar!Do what you love, fortune will follow.

Så var julskinkan 2012 avklarad och smakad på. Jag, John, Emilia och Elin åt skinkmacka nu på kvällen och jag kan bara säga MUMS! Vi skrattade åt Johns uttalande om Peter Jöbacks kråksparkar kring ögonen och jag citerar:

John: -Han var ju yngre för några år sedan!
Emilia: -Nähä...?

Janssons frestelse och potatisgratäng är också klart.. Och köttbullarna! Jag har lagat mat i flera timmar här och jag längtar till imorgon när vi ska sätta oss ned och ÄTA!

Lite smirnofficelullig önskar jag er en skön kväll! Imorgon är det ju som bekant julafton.Allt det vi är, är resultatet av vad vi tänkt.

Något som jag har funderat på en längre tid är varför mental träning inte lärs ut av skolor. Jag undrar då om mobbning till exempelt skulle minska markant..? Och om man har oturen att själv bli utsatt för mobbning skulle man finna styrkan och storheten i sig själv tack vare mental träning. Ta en klass på 20 elever till exempelt; om samtliga får lära sig under ett par års tid hur man är sig själv fullt ut, och hur man hyser inga andra känslor till medmänniskor än medkänsla och acceptans, tror ni att dessa människor skulle titta bort om en person i klassen inte tagit till sig träningen och kommit till insikt och då mobbar en annan elev? Jag tror och vet att mobbningen skulle upphöra ganska omedelbart tack vare alla elevers engagemang och vilja att alla ska må bra. Mobbaren skulle stoppas och få vidare hjälp med sina egentliga personliga problem och den mobbade skulle stärkas av att det finns människor som bryr sig och finns där. Grupptryck skulle minska markant för det finns inget behov av att hävda sig eller bevisa att man är någon. Du är redan någon, dig själv, och det räcker och blir över så. Tänk vad mental träning skulle kunna göra med en hel skola?

Det går inte på en kvart att lära sig heller förstås. Anledningen till varför jag grubblar på detta är för att jag självstuderar mental träning och människans beteende och anatomi ett par års tid tillbaka nu och jag kommer att vidareutveckla detta i framtiden. Det ligger mig så varmt om hjärtat på något sätt och det är kul att driva ibland flera timmars diskussioner med t.ex John om allt kring människors beteenden och ofta kring en själv också hur man tänker och agerar och så vidare. Jag kan läsa av människor nästan direkt, det beror på hur öppna dom är med sina signaler osv. Då kan man inte ljuga för mig om att allt är bra! :D Jag kan till och med läsa mellan raderna av det någon skriver i sin blogg! Det kan också vara jobbigt att nästan konstant läsa av människor förstås, (jag behöver lära mig att stänga av) men det är oftast bara för träningens skull och jag blir lika överraskad varje gång jag har rätt och dessutom kan han hjälpt en person vidare istället för att den personen kör fast i gamla destruktiva tankemönster. Ondskan är lätt att känna igen och det är tack vare mina egna erfarenheter i livet som jag tyvärr (?) har egenskapen att kunna se den. Vi växer oss starkare ur livets grymheter..Och tänk vad vi alla kan göra tillsammans?

Jag blir så illa berörd av denna killes situation, tårarna bara rinner, och samtidigt blir jag så stolt över att han inte kommer att ge upp. Jag önskar och hoppas att det har kommit till en förändring för honom. Genom att posta en sådan här video och beröra miljontals människor står han inte ensam längre. Han har vänner i världens alla hörn..


 


Varför är min blogg finare i min dator där hemma?

Här på jobbet ser den ut som ren skit, färgerna är heeeelt crazy och det är vitt runt om här och där..! Jag ogillar!!

Hur ser den ut för er som läser min blogg? Kommentera gärna så jag vet!


Då ska du veta hur barnen i Afrika har det!

Har det inte tjatats i alla tider? Hur barnen i Afrika har det.. Något som jag vill lära mina barn är tacksamhet. Hur får man barnen att känna det? Robin gnydde och gnällde när jag skulle natta honom att han hatar sin säng och att den är bara dum.. Och till svar fick han just detta inläggs rubrik. Jag berättade att vissa barn inte ens har en säng att sova i.. Robin coolade ner sig ett par hekto och kom fram till att hans säng kanske inte var så dum ändå.. Men han var snabb med att poängtera att han längtar till våningsängen i radhuset. :) Svårt det där, när är det man skämmer bort barnen till den grad att det går överstyr? Då dom bara ska ha, och ha och ha och inte ger sig? Det måste väl vara då, antar jag. Jag hoppas att mina barn inte blir så där ytliga och tror att dom är något när dom har de rätta kläderna och rätta kroppstypen osv.. Fördomar vill jag inte att mina barn skall plågas av heller.. Det kommer frågor från barnen ibland då vi kanske springer förbi en annorlunda person som vi vanligtvis inte ser i vardagen och jag är snabb på att berätta att alla människor är annorlunda men lika mycket värda ändå. Man får se ut hur man vill och man ser olika ut beroende på vilket land man kommer ifrån. Ida är fascinerad över att Heron City har personer från Japan. (Bamboo City.) Än så länge har vi inte sprungit på en kvinna som bär burka och niqab osv.. Då får jag nog det svårare att förklara det hela kanske.. :D  

Måndag idag, vilken dag alltså. Jag vill inte gå djupare in på dagen, jag är bara glad att just denna måndag inte kommer igen. Det är så skönt att få komma hem och rå om mig själv och mina kottar och glömma energitjuvarna som finns där ute i stora vida världen.. För när allt kommer omkring så är dom inte värda min tid eller min energi. Även när allt inte ens kommer omkring.. Jag vet bara inte hur jag skall stå ut i tio år till..? :D

Imorgon skall jag säga upp min lägenhet. :)

Heippa!

Och syrran åker till Singapore.

Vet hut att åka till fantastiska länder så där och inte ta med sig storasyrran. *fnys* Jag hoppas ni får det fantastiskt och att ni får uppleva häftiga krejjer!

En annan får vackert vänta till juni då Cypern - Fig Tree Bay hägrar för oss två igen! Man måste ha en försemester inför semestern liksom. Sedan väntar en resa för oss allihopa i juli och förhoppningsvis blir det även till Cypern, fast Agia Napa istället. Europas solsäkraste resmål, kristallklart vatten, mycket god mat, inget magsjukeland, inga jobbiga människor, lugn och ro och bara för bäst? Klart!

By the way, skor kostar!

Vi åkte en sväng till Kungens Kurva idag för att inhandla skor till barnen. Jag kunde välja mellan Skokanonen, Ecco eller Skopunkten.. Det blev Ecco och jag blev 1400 kronor fattigare. Klart barnen ska ha grymma pjucks på fötterna. Jag kallade även skorna för en tidigare julklapp från mamma. Mig alltså. :D Det är ovärderligt att få ha torra och varma fötter på vintern och jag slipper torka skor och hänga strumpor på elementen osv.. Jag skulle dessutom behöva ett par. Och visst hittade jag ett par även på Ecco.. Dom blev mina om jag hade haft 1900 spänn att slösa på. Så blev ju inte fallet... Jag skickar iväg ett flörtöga till John! *FLÖRT* Hahaha..


Radhus, radhus, radhus.. Att det är så mycket annat som skall hålla på att fixas med! Jag ringde Trygghansa nyss och tecknade dubbla hemförsäkringar. Jag måste nämligen ha en fullgod hemförsäkring på radhuset från dag ett då kontraktet börjar gälla. Bara att hosta upp pengar.. Jag vågar inte chansa och detta får bli den bästa lösningen. I veckan måste jag säga upp min nuvarande lägenhet också, det kan till och med bli så att jag och barnen måste flytta mycket tidigare, finns det en person som kan ta min lägenhet innebär det att jag sparar några tusenlappar eftersom jag annars har TRE (!!!) dubbla hyror att betala.

Och så hittade vi våningsängen på MIO idag också. Den får bli bra för barnen, stilren och mjuka linjer ger ett mysigt intryck. Sedan skall det inhandlas två saccosäckar till barnens rum, barnen kommer ju få en 42" tv där inne samt mitt Playstation 3. Bortskämda älskade ungar.. <3 Jag ska leta efter någon häftig tapet också, eftersom barnens rum har snedtak så skulle det vara kul att hitta på något annorlunda och min karl är så förbaskat händig.... Ja, det kan inte bli annat än bra.Men asså hallå?

Så kan det låta från Ida ibland. Barn kan formulera sig så härligt, speciellt Robin med sin humor. Kom på att jag har glömt bort att lägga upp bilder på min charmerande stjärngosse! Jag trodde till en början att när dagen var kommen så skulle Robin vara den enda stjärngossen men icke det. Gideon skulle också vara lika grym! :-) Jag blir alltid tårögd på sådana tillställningar, jag vet inte riktigt vad det beror på. Likadant på dop, skolavslutningar och bröllop och det kan brista för mig om jag bara hör en fin låt. Ta Lalehs version av Lena Phs "Gatan där jag bor", vi satt en lördagkväll bänkade framför tvn och såg på Så Mycket Bättre. Ida blev liksom orolig när hon såg att jag grät. Hur förklarar man att låten bara är fin.. Den är väl inte bara fin, jag fick nästan hjärtstillestånd när jag insåg att denna låt spelades på radion för några år sedan och jag satt ensam hemma helt förstörd med en längtan efter att få träffa den där mannen jag visste fanns "där ute".. Och han satt nu bredvid mig i soffan och höll min hand.. Så det blev liksom lite extra fint. Likadant blev det när jag och John var på The Arks sista spelning och låten It Takes A Fool.. framfördes, blev det samma även där.. Låten har kommit att betyda mycket för mig ända sedan första gången jag hörde den.. Den gav mig styrka och hopp och så vidare.. Den är en av de mest betydelsefulla låtarna jag bevarar i mitt livsarkiv. Jag har lätt till tårar helt enkelt, och fel är väl inte det heller. :-)

Fotografierna då, jag slänger in några från Idas födelsedagskalasande också..


Och sist men inte minst, ELIAS THE DEGUS! Han är så jädra söt.


En vecka kvar till julafton!

Tiden går minsann fort och jag har inte ens handlat hälften av julklapparna. Idag kommer systeryster hit och skall sova här så jag hoppas på att hon kan se efter mina illbattingar några timmar så att jag och John kan smita iväg och shoppa loss. :P Jag har verkligen inte tid någon annan dag då det skall arbetas och så..

Jag tänker på vårat radhus nästan konstant nu.  Om några veckor får vi nycklarna och då ska vi gå igenom huset riktigt noggrant och skriva upp "fel". Något som jag hoppas på är att vi får nya köksluckor eftersom det står i besiktningsprotokollet att dom är "till åren". Ny blandare skall inhandlas till köket och spisen är ju delvis paj. Den skall bytas ut! SKA!  Badrumsskåpet på övervåningen är under all kritik. Skåpet är banne mig originalet från 1985.

Nu tjatas det för mycket här, och det är dags att hoppa in i duschen.

Lördag, ja.

Det är ju sängläge för hela slanten.

Jag har inte gjort många knop här idag.. De enda gångerna då jag har stått upp är när jag har lagat mat till barnen.. Jag bor i min säng! Tur man har en dator så man kan hålla sig sysselsatt. Det blir lätt tråkigt när barnen inte är på samma låga energinivå som mig, och John måste sköta sitt också hemma hos sig. Jag tror vi bägge två längtar lika mycket till flytten. Han är den som får det lugnast i och med att han inte behöver springa mellan två "hem".. :) Det blir en stor omställning för oss alla och det blir nog kanonbra. Vi kommer att få mycket att göra eftersom vi har beslutat oss för att renovera köket och stora badrummet uppe. John tycker att golvet i köket är skräp så han vill nog lägga genomgående parkett i köket, hallen och in i klädkammaren. Klinkers direkt innanför halldörren vill han lägga också. Badrummet uppe är ju en katastrof, en gång i tiden har plankan som är förankrad i väggen fungerat som en hänganordning för tvätt, och nu fattas ena plasthållaren. Men den andra sitter kvar! What´s the point? Och detta har Telgebostäder godkänt vid besiktning? Hursomhelst, den rivs ner och badrummet kommer att helkaklas. Det är alltså snart dags för oss att kasta oss in i kakel-och parkettdjungeln! :D

Det känns f-n som att jag håller på att bli magsjuk också. VILL INTE!


Sa någon lunginflammation?

Jag fattar inte hur det är möjligt! Jag misstänker att jag har fått lunginflammation! Igår vaknade jag på morgonen och kände mig totalt överkörd av en ångvält. Kroppen gjorde svinont och lungorna kändes som om dom skulle sprängas vid varje andetag. Frossa och feber kom som ett brev på posten lagom till Idas barnkalas klockan 11.00. Det var bara att bita i det sura äpplet och duka fram allt och sjunga lite och så.. Sedan gick jag och la mig i soffan och sov. Jag ta mej f-n sov under ett livligt barnkalas! John kom vid halv ett och då låg jag med mina dubbla täcken, frossa, smärta och ångest i soffan. Jag svalde värktabletter och samlade kraft inför nästa kalas klockan 13.30. Då kom min pappa, mamma och Håkan, Mange och Jennifer och fikade. Mange la märke till att jag såg ut som shit! :D Något annat hade varit lögn. Imorse vaknade jag och hostan var inte längre torr och jag hostar upp blodiga slembollar. Och vänstra lungan är inte att leka med, det gör så djävulskt ont. Vanliga andetag river i lungan och i luftrören! Naiv som bara jag kan vara så tänker jag vänta tills imorgon med att ringa VC. Jag går till jobbet först. Jag har för sjutton vabbat bort nästan hela början på december. *ogilla*


Men jag är glad för radhuset. :D Och nu ska jag bädda ner mig igen, känner mig helt slut..


Sista vabdagen då. Hoppas verkligen att detta är sista för i år!

I och med förskolors policy gällande magsjukan, 48 timmar symptomfri, så är vi hemma denna dag. Imorgon får jag återgå till arbetet (jippii!) och Robin får gå till dagis igen. Jag kan inte låta bli att tänka på de föräldrar som faktiskt rycker på axlarna över att deras barn kräks, dom lämnar barnet på dagis ändå. Det har tack gode "guuuud" inte hänt på Robins förskola, men jag vet en annan förskola som hade problem med detta föräldrapar. Vet inte om dom kanske förstod svenska så bra, men det är ingen ursäkt..! Det blir ju kaos och hur många kids som helst hinner ju bli smittade. Jag håller tummarna nu att Ida klarar sig undan, snälla låt hon klara sig undan allt skit?

Jaha, måndag då. Kanske man skulle ta och städa lite.. Känns som om jag inte får göra annat än att städa här hemma. *tummen ner*

Arthur och julklappsrushen.

Jag, John, Emilia och kottarna åkte till Heron och kikade på filmen Arthur och Julklappsrushen nu på kvällen. Helt okej film, inte riktigt så som jag hade väntat mig! Barnen satt fint och stilla under filmen, det märks att dem börjar bli större och lite klokare. ;-) Raden framför oss var det en skara kvinnor med barn och annat kanske det var där. Varför åker man på bio med barn för att sitta med sin Iphone filmen igenom och spela spel? En liten flicka i det sällskapet kunde inte riktigt sitta still och hon väsnades till och från och som jag kunde uppfatta det så måste flickebarnet vara lite mer än tre år gammalt iallafall. Personligen tycker jag att det är lite för ungt att gå på bio där det krävs att man är någorluunda tyst och kan sitta still. Av erfarenhet back in the days så vet jag vad jag talar om. Det är den där biten med kvinnornas Iphone jag inte kan smälta!

Min julkänsla har inte infunnit sig!

Vart är den då? Jag har inte ens tagit fram nå "julpynt" här hemma. Inte en enda tomte eller ljusstake! Jag känner inte alls för att "fira" jul. Jag var till och med in på Google för att få svar på varför vi firar jul, jag är ju inte troende på det viset att det skall tillbedjas högre makter.. Jag blev väl inte klokare på Google heller. Jag får se det som min tid att skämma bort mina nära och kära med mat och julklappar. Men det känns ändå trist, jag har ju förstås barnen och det livar upp! Men min julkänsla är som bortblåst! Barnen påpekade imorse att vi måste köpa en stjärna iallafall, haha, jag har ju massor med pynt här hemma i skåpet.. Jag får damma av en tomte och ställa´n i fönstret..


Jag är hellre hel än god.

Jag passade på att läsa lite i boken Skuggeffekten idag. Jag tycker det är riktigt intressant att läsa om människans beteende och varför det blir si eller så. Jag vet inte ens hur jag skall uttrycka mig nu för att det finns så mycket jag skulle kunna dela med mig från boken till er läsare! Jag kan inte annat än rekommendera denna bok, men boken skall inte läsas förrän efter ni har läst Skapa Dig Själv På Nytt. Vi snackar energiboost i själen!

Boken beskriver varför människor saboterar för sig själv, ta Britney Spears breakdown eller Tiger Woods katastrof till exempelt, varför människor fastnar i alla slags missbruk och så vidare. Denna bok går hand i hand med Skapa Dig Själv På Nytt!
Böckerna förespråkar inte någon religion men författarna väljer att kalla livsenergin och kärlekens energi för Gud. Om du helt och hållet skall kunna leva ditt liv fullt ut och vara fri i dig själv bör du inte ens utöva/tro på någon som helst slags religion. För att då står du under en högre makt och lever i rädsla för att begå misstag och synder. Människan har onda och goda sidor och det är när vi accepterar hela vårat jag, det är då vi kan leva fritt utan ångest och skam. Jag nämnde något om entropin förra veckan och det är just det som skall manifestera i människans utveckling. Det skall luta mer åt evolution än åt förfallet. Det finns inget gott utan ont. Det är svårare att vara en god människa än att vara en hel människa.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153436032  


Jo, men det är psykologiskt.

Det blir så här varenda gång barnen blir sjuka, magsjuka alltså. Jag lyssnar inåt på kroppen hela tiden och minsta lilla ilning i magtrakten tror jag direkt att jag blivit magsjuk och domen snart är nära. Jag har hållt på sedan tidigt imorse med att känna efter hela tiden, men jag har skött handhygienen extremt överdrivet, spritat in händerna och armarna ända till armbågarna..! Jag gillar verkligen inte detta, vilket ni säkert har förstått vid det här laget! :D

Och nu tror jag att Ida snart kommer att rapa ut "Mamma!" med en stor pjuke i sängen. Jag planerade för mig själv när jag sövde Ida att:
 "Jag slänger täcket om hon spyr på det.. Undrar om det finns svarta sopsäckar hemma, kanske det ja... Ja, Jag slänger fan täcket och köper ett nytt när eländet är över..." osv.
Och flickebarnet har ju inte ens blivit sjuk än! Jag förbereder mig för det värsta hela tiden, jag vill ligga steget före magsjukan.

Nu fick jag lite ont magen igen. Kanske beror det på att jag sitter som en ostbåge i soffan med lappen i knät.. Jag får nog lite svårt att sova i natt på grund av att jag är på helspänn hela tiden. :D

Spirited Away.

En film som vi alltid ser när någon liten en är sjuk är Spirited Away. Det kan inte nog understrykas hur fantastiskt underbar och mysig den här filmen är! Ida har gått och lagt sig eftersom det är skoldag imorgon och Robin ligger obligatoriskt nerbäddad i soffan och vi ser nu på filmen Spirited Away. Jag tror vi har sett den ett trettiotal gånger och den är lika bra varenda gång. Ett varmt tips till er läsare som inte har sett den ännu, Spirited Away är mys på hög nivå.

Ullsockor i julklapp?

Ja, något häftigare än så lär det ju inte bli. Fantastiska vabdagar vill jag kalla det. Jag vabbar idag IGEN och denna gången vabbar jag för Robin. Han vaknade strax efter 03.00 och gnydde om att han hade ont i magen.. Han trasslade fram till 04.00 och då kom han in och satte sig på min sängkant. Han hostade till och jag såg hur han började hulka.. IIIIIN i badrummet och upp med toalocket och så kräktes stackarn! Och så har det hållt på fram till cirka 14.00 idag. Nu får han behålla vätska och han har dessutom knaprat i sig en skorpa. Lite Proviva Blåbär också och vätskeersättning. Jag tycker verkligen att detta är en stor skräck! Jag avskyr magsjuka och nu väntar jag bara på att Ida ska ha blivit smittad och börjar knorra mitt i natten.. *ryser* Vi får se hur natten blir, jag önskar verkligen att hon inte blir sjuk hon med. Fast om vi skall tänka taktiskt så passar det egentligen bra att hon blir sjuk nu eftersom jag redan vabbar och det är strax helg samt att vi vill inte ha detta på julafton heller. :)

Tänk om jag blir sjuk? Jag har en metod jag kör varenda gång något av barnen blir magsjuka. Jag slutar äta helt och hållet. Men eftersom Robin piggat på sig lite nu så har jag ätit typ fem skorpor med smör på, en skiva vitt bröd och druckit lite Proviva. Men normalt så äter jag absolut ingenting på typ två dagar och då finns det heller inte så mycket att kräkas upp ifall jag skulle blivit smittad..! *haha* Disgusting details. Men så funkar det iallafall för mig.

Tack gode gud för min John. Du är min klippa.RSS 2.0