Farväl.


Förra helgen drog jag på mig en jobbig förkylning, den liksom luddade till mitt huvud rejält och inte kändes det bättre av att jag skulle flyttstäda min lägenhet heller. En halvtimme in på städandet fick jag nog och blev upprörd.. Jag vet inte vad jag hade gjort om inte min finis John hade funnits där! Men vi fick fasen ordning på lägenheten och den blev skiiiiiinande ren. Jag gick och oroade mig för att besiktningsmannen skulle hitta smuts någonstans eller att han ansåg att fönstrena inte var putsade etc.. Gissa hur lång tid besiktningen tog i måndags då? Halva lördagen höll jag och John på med att putsa och damma och torka och dammsuga: besiktningen tog max tre minuter. Och utan anmärkningar. Skönt om inte annat förstås men jag tror vi gjorde av med för mycket onödig energi där. Och idag lämnade jag in alla nycklarna och med det har jag tagit farväl av vad som kom att bli den viktigaste och mest minnesvärda lägenheten i mitt liv. Jag minns hur jag kände mig när jag stod där i vardagsrumsfönstret sent en sommarkväll när jag samma dag fått nycklarna.. Jag hade fått mitt liv, min frihet och min person tillbaka.. Jag skrattade och grät på en och samma gång när jag insåg allvaret och att jag äntligen hade lyckats. Och livet har skjutit i höjden sedan dess och det går uppåt forfarande. Idag lever jag, Ida och Robin ett stillsamt liv tillsammans med John och hans döttrar i ett radhus!
Vi, hela familjen, har en fantastiskt skön resa i sommar att se fram emot, nästa vecka har vi fest här hemma för John som fyller 40 år, jag fyller 30 år i augusti och då flyr jag och John utomlands en vecka och bara njuter av vårat Sunrise Beach Hotel. Tydligen är det ännu varmare i augusti då! Jag misstänker att vi kommer vara duktigt solbrända efter tvåå tätt inpå utlandsresor, bägge till Cypern.. *haha* Jag är sjukt frälst i Cypern, jag rekommenderar er alla att åka dit. Speciellt till Sunrise Beach Hotel i Fig Tree Bay! Man känner sig duktigt bortskämd där. *ÄLSKAR* Om jag får bestämma så återvänder vi två dit år efter år och bara njuter av livet... ;-)Och vad håller 3 på med då?

Tappat förståndet vill jag påstå! Jag tecknade ett nytt abonnemang idag, jag får ringa och surfa hur mycket jag vill utan uppkopplingsavgifter varje månad, en Iphone 4S ingår och jag betalar ett fast pris på 349 kronor i månaden. Heeelt crazy och jag like it! A lot! Jag är verkligen i behov av en ny mobil ändå eftersom jag inte har mottagning i radhuset eller just närområdet överhuvudtaget. 3 har haft problem med närliggande sändare och tydligen har dem bytt ut dom till nya slags sändare och givetvis kan inte min mobil ta emot signalen från dessa sändare. Jag pendlar mellan noll och en plupp i mottagning... Om en till två veckor är denna irritation ur världen iallafall. :) Och när vi ändå talar om klipp i handeln så beställde jag hem mina nya springskor från Sportamore.se igår. Ett par Nike! Asballa och tydligen skall dessa vara riktigt, riktigt bra. 15% RABATT DESSUTOM. Och mina tights som jag beställde häromdagen är GRYMMA! Hej vår och springsäsong!


Familjeresan 2012 är bokad!

Äntligen är resan bokad! I juli åker vi allihopa i familjen till Cypern! Dyrt som fasen men värt varenda krona! Jag toklängtar redan och det skall bli så kul att se hur Ida och Robin kommer reagera över att se ett helt annat land med riktig värme och fantastiskt fina stränder och kristallklart vatten! Vi bokade all inclusive så vi inte behöver bekymra oss ett dugg. Allting serverat ba..! Sol och bad hela dagarna och riktigt god mat... *Homer Simpson gurgel* Jag bokade även Plask och Lek till Ida och Robin. Typ som en simskola som tydligen vågar påstå att barnen blir garanterat simkunniga. Fram med solstolen, inta åskådarpose och skeptiska ögat, min son gillar inte vatten om det inte sker på hans villkor. :D


TOKLÄNGTAR!Bild lånad frånFritidsresor.se


OOoooh, by the way!

Beställde hem mina nya tights från Röhnisch! Ellen! Jag borde få dom imorgon! Våren står runt knuten och det är snart dags att springa ute igen! LÄNGTAR!Skruva hylla då.

Jag hade inte haft en tanke på att mäta utrymmet där Robins vägghylla skall stå. Vilken jädra tur att den kommer att få plats! Kanske bjussar på en bild sen....

Fram med verktygen!Det här med flytten..

..det blir alltid dyrare än vad man tänk sig. :) Vilken historia hörrni! Torsdag förmiddag åkte vi och hämtade lastbilen (lastbil 5 från Statoil). Den var automatväxlad så jag fick påminna Karlsson om hur man kör chabraket med automat. Det gick ju förstås bra! Men hur vi har kämpat med att lasta in och ur! Det är ju två lägenheter som skall tömmas! Det hade tagit flera dagar om vi inte hade haft hjälp av min pappa och våran vän Kheder! Det är alltid något som går snett när man flyttar. Min 160 madrass gick inte upp för trappen här i radhuset, vi kämpade säkert en kvart med olika vinklar osv och det resulterade i att tapeten blev skrapad. Det innebär ju att vi får tapetsera en fräck fondvägg där istället sen senare när vi har fått ordning på allt. Och eftersom madrassen inte fick plats så har vi fått åka och köpa två 80 madrasser från Ikea istället. De visade sig vara för hårda tillsammans med min gamla bäddmadrass så även en ny bäddmadrass har vi fått åka och köpa. Nu är sängen för jädra underbar att sova i! Och Robins säng har vi fått bygga om igår för att den skall få plats mellan två väggar på övervåningen. Radhuset har snedtak och just i barnens rum är det inbyggda garderober och på så sätt fattades det ynka 5 centimeter för att Robins säng skulle få plats. Fram med sticksågen och kapa och sedan skruva ihop sängen igen. Resultatet blev väl okej, träet sprack lite men det är ingen fara alls. Vi hade inte kunnat göra något annat just nu, en våningsäng tar upp för mycket plats och det går dessutom inte med snedtaket. Och en ny säng för 4.000 känns övermäktigt nu när vi har haft oväntade utgifter. När sängen nästan precis stod klar ringde barnens far och bad mig hämta Robin för att Ida hade blivit magsjuk. Hopp in i bil och hämta hem min yngsta buskorv. Det riktigt stank magsjuka där! *uuusch* Hoppas Robin klarar sig!
Igår åkte vi och inhandlade en blå vägghylla, Star, och en rosa hylla, Flower från Mio till barnens rum. Det är väl det jag ska pyssla med idag då, eftersom jag vabbar för Robin. Han är hostig och hade ont i huvudet imorse.
Jag håller även på med all tvätt vi har.. John hade det tungt imorse när han skulle kliva upp och åka och jobba stackarn. Tonåringarna åkte till sina skolor imorse och jag har tvättat två maskiner redan och skall snart gå ner till köket och starta diskmaskinen också. Det är så mycket grejer överallt så man vet inte vad man ska göra! När det var som värst i förrgår så stod Elin och bara vankade mellan lådorna och allt bråte och visste inte vart hon skulle börja! *haha* Jag kände igen mig där kan jag säga.

Det mysigaste sovrummet hittills i hela mitt liv har jag. :D


RSS 2.0