Idag är en sån där dag.

Ni vet, när alltingets jävlighet bara tycks svärma omkring en. En enda, och det är mig. Humöret är så lågt det bara kan vara och jag tror det beror på att jag inte hanterar stress särskilt bra längre. Världen blir helt svart och du ser inte klart och tydligt och det enda som hjälper är att dra täcket över huvudet en stund.. Men jag har barnen så jag sitter här istället och bloggar en stund. Hade jag varit barnledig hade jag gått och lagt mig direkt jag kommit hem. Uttrycket "Gå och lägg dig..!" uppkom inte från ingenstans. ;)

Jag har beställt hem ett gäng böcker igen. Är det något jag älskar att göra så är det att läsa. Meningsfulla och intressanta faktaböcker exempelvis.. Jag läser en bok skriven av Deepak Chopra just nu och jag är redan helt salig! Jag vill inte att boken ska komma till sitt slut! Det står så fantastiskt intressanta fakta om människan och dennes natur, uppbyggnad och funktion. Jag fick Linn att nästan kissa på sig av skratt häromdagen med ett utdrag ur boken. Visste ni att människans dna överrensstämmer till 60% med en banan..?

Finns att beställa hos adlibris.com.


Det slog mig just. Stevie Wonder är ju blind, inte döv.

Hahahaa! Dagens asgrav! Åt mig själv! :D Ni förstår om ni läser mitt föregående inlägg.. Stevie Wonder är för övrigt bra, trogen som jag är mitt 80-tal.

Makeupstore 15 år.. Whohoo...?

Tänk att folk hade köpt en biljett för 150:- till Make Up Stores visning.. Kan inte säga annat än att det var pengar kastade i sjön. Jag stod på listan iallafall.. Visningen skulle ha börjat 17.00 och efter att vi hade stått och köat till 17.40 utan att de ens hade börjat släppa in så funderade jag på att vända på trötta klacken och åka hemåt igen. Ida underhöll den milslånga kön med springtävlingar iallafall.. :) Hon slapp frysa minsann, så mycket energi som hon hade i sina små söta rangelben! Väl inne är det trångt och man står mest och bara fånstirrar på andras huvuden.. Det sjuka är att det tog alldeles för lång tid för insläpparna att gå igenom listan för att se om man stod där, att dom till slut bara slog upp dörrarna och släppte in folk hejvilt. "Vem som helst" hade kunnat gå in där bara.. Dom frågade folk om dom stod på listan och folk sa ja och mer med det var det inte.. Jag hörde flera kommentera att dom just gått in gratis och slapp köpa biljetter för att dom sa att dom var på listan..! Ljudet var fruktansvärt dåligt, vem gjorde soundchecket liksom? Stevie Wonder? Det skar i öronen mest hela tiden.. Diskantrally, anyone..? Efter 30 minuters vistelse inne i Annexet frågade jag Ida om hon ville gå hem.. Svaret var självklart. Ja.

Summa summarum, jag och Ida fick en kväll bara hon och jag. Tjejtid liksom och Robin hade killhäng med John back home..

Men smink kan aldrig vara tråkigt iallafall.. ;)

 
Ses vi den 6/9? It´s showtime!

http://www.makeupstore.se/15years/


Jag ska ta med Ida till denna tillställning. Ska bli riktigt roligt! <3 Fånga lite inspiration till höstens alla kommande sminkningar! Imorgon sminkar jag Kitti, och på lördag har jag en tjej som skall sminkas inför ett stort bröllop!
Gotta love make up...!

Oooh, förresten! Jag fick hem min Too Faced primer igår. Ska bli spännande att se hur den samarbetar med huden!  RSS 2.0