Bästa sättet att få en hållbar makeup:

Jag tyckte att jag hade ganska bra koll innan jag utbildade mig till makeupartist. Men nog lärde jag mig mycket av utbildningen i slutändan. Jag tycker att jag sminkar mig bättre (läs vackrare!) idag, samt att sminket håller! Till och med när jag gråter!

Rengöring:

* Det börjas med att jag rengör ansiktet med en rengöringsmjölk, Aloe Purifying Cleanser.
* Sedan fuktar jag en bomullstuss med ett ansiktsvatten, Aloe Refreshing Toner. Ibland använder jag ett annat ansiktsvatten som är sammandragande för trötta porer och lugnande för huden, Rehydrating Toner.
* Ansiktets smörjs in med Firming Foundation Lotion, och här snackar vi att det händer grejer med huden! Åtstramande och samtidigt återfuktande och verkar som en perfekt bas under makeupen!
* Huden kring ögonen överlämnas till en underbar ögoncreme, Forever Alluring Eyes! Fina linjer och mörka ringar under ögonen blir kraftigt reducerade. Skulle det vara så att mina ögon känns riktigt svullna och trötta någon dag, smörjer jag även på Eye Cool Stick från MUS.
* Ska jag sminka mig, eller en kund, så smörjer jag till sist in ett ansiktsserum, Aloe Nourishing Serum. Jag skojar inte när jag säger att det blir en tydligt märkbar skillnad i hudens elastisitet och utseende! Jag ser ut som 15 år igen i hyn!

Väl rengjord hy är A och O för att få en hållbar makeup, samt en fin hy annars också. Glöm inte att rengöra ansiktet innan läggdags, samt smörja in dig med en återfuktande nattcreme. Jag kör med Recovering Night Creme.

Samtliga produkter kommer från Forever, och jag är återförsäljare till dessa! Är det någon produkt som låter intressant går det bra att skriva en kommentar här i bloggen eller om du redan har mitt nummer, RINGA!

Hur du lägger en fin makeup, kommer jag skriva om vid ett senare tillfälle!
Magsjukan har övertaget.

Ringde och pratade med Tanja igår. Hon var magsjuk. Min son var magsjuk för två veckor sedan. Min dotter var det i onsdags, på kvällen. Samma dag hade jag en kraftig, riktigt kraftig släng av illamående. Jag sprang till toaletten och hyperventilerade i sisådär tio minuter. Det kändes som att jag skulle kräkas men det kom inget.. Sedan gick jag tillbaka till linjen och fick en roligt påstående av Mikko, han sa det med ett leende:
-I Think you´re pregnant..
Nä, så var ju inte fallet. Men jag kanske hade fått i mig en ytterst liten dos av magviruset som orsakade illamåendet bara. Och idag skulle barnen hem till sin far, men det blev inställt. Barnafadern kräks och har gjort det sedan igår. Happ.

Det blir en lugn kväll här hemma, vi ska väl gå ut en sväng snart, jag känner att jag verkligen behöver gå ut och ta en lååångpromenad. Risken är då att barnen somnar i vagnen och då får jag ju ingen lugn kväll.. Får se hur denna dag avrundas..Har ni laddat inför Earth Hour?

Det har jag. Stearinljus och lösviktsgodis. :)
Snart dags för lördagens sminkning!

Det vill säga på mig själv. Idag står biobesök med barnen på agendan! Och denna fantastiska lördagmorgon spenderar jag delvis nere i tvättstugan. Det är märkligt hur mycket tvätt det kan bli på bara några dagar!

Jag undrar hur barnen beter sig i biosalongen sen. Dom uppvisar starka tendenser till att ha ants in the pants vanligtvis, hur ska det gå idag? *skratt* Det blir hursomhelst kul att komma iväg en sväng, inte minst för barnen. Jag har haft sjukstuga i veckan. Magsjuka, och feber med halsont.. Jag har klarat mig undan hittills! *peber peber*

Tänkte på det här med vänskap. Beskriv en riktig vän till mig? De flesta i min närhet hör av sig när dom är ute efter något. Dom ringer inte för att höra läget, bara allmänt. Utan nej då, dom är bara ute efter något. Priset gick till NN en gång då hon inte hört av sig på många år, och helt plötsligt ringer och tigger pengar. Whats up with that? Inte en krona lånades ut, kan jag säga.
Jag har mina girls som jag älskar, ni vet vilka ni är! :) <3

Tiden räcker inte till!

Jag befinner mig i himlen större delen av min vakna tid! :) Bloggen hamnar lite i skymundan då.. Men, trots det så har jag mina trogna anhängare i statistiken kvar..!

Vad har jag inte sysslat med den senaste tiden? Igår sminkade jag mamma och Pirjo inför en fest i Nykvarn. Herregud, ibland kan jag inte tro att min mamma är 47 år gammal.. *s* Det är kul att sminka henne, tio år faller bort på en gång! Pirjo blev också jättebra, men nästa gång kör vi på ett säkert kort när det gäller läppstiftet. Den 31 Mars ska jag sminka Pirjo igen, då blir det glitter och glamour. Kvinnan ska ju åka limo och allt..!
Efter sminkningen igår så skjutsade vi ut herrskapet till Nykvarn. Samhället har verkligen expanderat sedan sist jag hängde där ute! Många nya fina villor och radhus har smackats upp! Vi passade på att kolla in ett hus som påstods vara tio minuter från centrum, men när det bara blev grusigare och mossigare på vägen så tänkte vi om. Inte konstigt att just det huset har legat ute så länge för försäljning! Det ligger vekligen ute i ingenmansland och det tog inte alls bara tio minuter från Nykvarns centrum.. Snarare det dubbla!

Nu ska jag ner på stan och shoppa lite grejer. Klockan fyra väntar jag mina små godingar! Welcome sunday!

Det händer grejer!

När vi hade klivit av kvällspasset i torsdags fick vi skämmas vid trafikljusen vid Max. Bilen gav upp och startade inte och bensinmätaren skrek rött..! Visserligen var vi på väg till Jet för att tanka men att tanken redan skulle vara tom kändes alldeles för märkligt.. Fyra halvlitersmuggar och förfrusna fingrar senare, startade bilen efter mycket om och men. Den verkliga anledningen till detta stopp visade sig dagen efter. Skärholmen, Makeupstore. Parkerat på parkeringen och goding ser då att det sipprar bensin från bränslefiltret.. Och att han kvällen innan tankat full tank för 800 kronor, hjälpte inte. Det gick nästan en halv tank från södertälje till skärholmen och sedan hem till södertälje igen..! Bilar är roliga..
Väl hemma i Södertälje igen så blev det en lugn kväll med Smirnoff Ice, Bacardi Breezer och popcorn.. Jag dricker så sällan nuförtiden, men ibland känns det gött att bara koppla av ett par timmar sådär.. Jag tycker det är väldigt obehagligt att bli onykter, vet inte varför.. Så jag var lugn, och knappt påverkad. Det var vi bägge två förstås.. :)

Igår åkte vi och bowlade med Tanja och Sami! Jag vann första omgången! JAG? Jag som var kass sist jag bowlade.. Men sen pajade jag två naglar på högerhanden och armen började dessutom bli trött.. Vi hann med två omgångar iallafall och Sami drog fyra strike på raken och saken var biff.. :) Sedan gick vi upp och såg på Sutter Island. Jag var jättearg i slutet av filmen.. Vissa saker påverkar mig så mycket när det handlar om barn. Jag ser inte den filmen igen, kan jag säga.

Söndag är kommen och mina bebisar kommer hit i detta nu!


   
RSS 2.0