Det som verkligen är viktigt i livet..

Jag vet inte vad det är med mig men när bebisar kommer till världen så blir jag så bölig.. *haha* Tänker tillbaka till mina egna två upplevelser med förlossning och det första mötet.. Ida grät en kort stund, för att sedan komma till ro och öppna sina mörkblå ögon.. Det är så obeskrivligt känsloladdat när man för första gången ser in i sitt barns ögon.. Och den omedelbara kärleken som uppstår.. När Robin kom till världen var jag så otroligt omtumlad efter katastrofal smärta och endast lustgas som lindring, det tog en stund innan både jag och Robin lugnade ned oss.. Robin var så persikomjuk i hyn.. Ack, dessa små bebisfolk. Underbara.


Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.



Ett barn är fött!

Natten den 27 februari föddes en liten flicka. Linda och Sundberg har fått en dotter! Gratulationer i massor till er!



Vilken helg! Sammanfattning.

Klockan ringde klockan nionollnoll på fredagmorgonen. Jag är ledig varje kvällsveckafredag. Vilket givetvis är SÅ SKÖNT! Duschen fick pigga upp mig och sminket likaså.. Det var två och ett halvt år sedan jag klippte mig sist och det gick käpprätt åt helvete. Kvinnan tycktes inte behärska det svenska språket och min FEMCENTIMETERSLÅNGA FRILLA fick bli en konstant påminnelse sommaren 2007. Jag fick ett presentkort hos Björn Axén i julklapp av goding, och det hade blivit dags. Ångest i bilen kom som ett paket på posten, jag var rädd för att bli utsatt för hårlängdstortyr igen! Väl på plats släppte all nervositet och ångest och jag kände faktiskt att det kommer bli jättebra. Nina heter tjejen som fick sätta saxen i mitt hår. Superbra tjej, och jag kan verkligen rekommendera henne till er andra. Ska ni till Björn Axén i Åhlenshuset: gå till Nina. Resultatet:




Fredagkvällen blev en biokväll. Filmen Farsan fick det bli. Jätteledsen allihopa, men den filmen var den sämsta och tråkigaste filmen jag sett på länge. Och då har jag sett Daybreakers. 200 spänn i sjön.

På lördagen hade jag Robin en stund mitt på dagen eftersom min lilla goa dotter Ida har börjat på Innebandyskola! Robin vill också börja men han får snällt vänta något år till innan han får köra igång. Det är jätteviktigt att man engagerar sina barn i olika sporter, än viktigare i tonårsåren.. Chansen är större att barnen då håller sig borta från skit. Så som rökning och festande etc.. Men det är ju förstås ingen garanti, som jag skrev: Chansen är större att barnen håller sig borta från skiten iallafall.. Jag och Robin fick några timmar till att umgås och bara vara.. Vi gick och handlade chokladpudding och mumsade här hemma sedan..
På eftermiddagen åkte jag och goding hem till Tanja och Sami. Bebi Bonus skulle få ha föräldrafritt i tre timmar! Vi såg på tv en stund och sedan blev han hungrig och trött. Bonus somnade en timme, och vaknade sedan igen pigg och glad! Han är en sån rackarns go och glad liten kille. Nöjd med det mesta i livet! När Tanja och Sami kom hem igen så fick vi mat från Max, alltid lika gott och sliskigt. Och sedan tajm för Melodifestivalen! Jag gillade nog Alcazar mest! Darin tyckte jag var en besvikelse, låten var inte riktigt riktig.. Väntade på att den skulle innehålla mer.. Ja, mer av.. Jag vet inte, lite mer Darin kanske? Timoteij förde tankarna kort till Nordman.. Men visst, det är svenskt så varför inte?

Det har varit en lugn och superskön helg iallafall.. Barnen har landat hemma hos mig för en vecka framåt. Arbetsveckan väntar också.. Det har kommit så himla mycket snö (tar det aldrig slut?) och jag befarar att mina morgnar kommer bli riktigt stressiga. Trottoarerna är det sista som plogas i denna stad.

Välkommen vecka 8!

 


Åkej, tajm får Välentajns dej!

Klockan har slagit femtonnollnoll och jag måste få superkrafter någonstans ifrån. Känner mig dränerad på energy! Jag tror att jag bara måste klä på oss ytterkläderna och sedan tvinga mig ut genom dörren så är saken biff!

Ida har varit ute en timme och lekt i snön, Robin skulle också ut men han blev så konstigt gnällig när overallen skulle på. Symptomen talade för ett stort behov av en tupplur. Men nu är Robin kurerad igen. :)

Nä, kraftansträngning aktiverad.


DE PAOVERWÅMAN.


Dagens makeuptips!

Vaknar du upp på morgonen och känner dig plufsig runt ögonen? Jag har inhandlat världens underbaraste eyestick från Makeupstore! Eye Cool Stick, heter den!

Eye Cool Stick

"Ett uppiggande stift med flera aktiva ingredienser, som Kamomill - känd för sina mjukgörande egenskaper. Eye Cool Stick reducrar mörka ringar, svullnader, verkar återfuktande och dränerar huden från slaggprodukter. Stiftet verkar direkt avslappnande och kylande. Resultatet är återfuktad och uppiggad hy. Ögonen återfår strålglans och fräschör!"



VAB.

Robin hade ingen feber natten som var.. Men han var väldigt segstartad denna morgon och han klagade på ont i magen och bröstkorgen. Han är ganska hostig och slemmig så vi gjorde rätt som stannade hemma idag. Min lilla fröken Ida ville minsann gå till dagis! Hon hade längtat tillräckligt länge, tyckte hon. När jag och Robin kom hem igen så åt vi lite mera frukost och bäddade ner oss i soffan. MonsterAlienfilmen gick ett varv. Sedan Spirited Away. Vi lyckades somna ganska fort, vi hann nog inte ens se de första tio minutrarna av Spirited Away. En och en halvtimme senare vaknade vi och nu har vi ätit lunch, stuvade makaroner, stekt falukorv och broccoli. Robin har i detta nu ett utbrott som heter duga, lika bra han får rasa av sig. Det kan vara nyttigt ibland. Sedan blir han fromm som ett lamm igen.

Jag var till Ikea igår med goding. Kom hem igen med nya grejer. Alltid lika KUL! :) Blir att skruva när jag har tid sen.. Barnen upptar all min tid denna vecka, så jag får se när det blir möjligt..! Det känns lite jobbigt att vara så här otålig! :D


Jag har krazy grejer going on i mitt badrum. Kolla in detta, vad i H-VETE är detta som sipprar ut från sprickorna i kaklet? Är det mögel eller? Jag får skölja bort detta ett par ggr i månaden..! Fuktskada? I have no idea... Lundbergs kommer få ett samtal från mig snart, när jag orkar ta tag i detta.



Skönhet är.

Oooh, jag har inte ringt och bokat in min superdupertid till Björn Axén! Undrar om dom kanske skulle kunna ha en tid om två veckor..? Det är dags för något snyggt nu. Samma frisyr sedan jag föddes, liksom. Nu är det bra.. Dom får ta fram den vilda bruden inom mig. Orkar inte spela säkra kort längre! :)

Vad tror vi om denna?




Fast eventuellt i en mer jämnare klippning framtill. Kortare på bakhuvudet? Färgning ingår också, så jag får väl se hur jag ser ut sen! Jag har sagt att jag aldrig igen ska bli blondin. Och det håller jag fast vid.

 


Finally friday!

Ledíg dag och inte fasen fick man sova.. Pappa kom förbi för ett par timmar sedan. Nikki opereras i detta nu så han orkade inte sitta i Huddinge och häcka.. En annan känner sig sjuk pga av sömnbristen. Vill bara lägga mig och sova men det är ju knappast klassat som socialt. Måste åka och handla mat på Willys, och sedan hämta upp soffans klädsel från tvättstugan/torkrummet, sedan duscha och ta på sig ansiktet och sånt tjafs. Kanske äta lite och något nyttigt också? Måste gå ner typ fem kilo nu. Det har blivit sjukt mycket gott den senaste månaden! :D

Ikväll blir det äventyr igen!


Gissa min ålder?

Igår åkte jag och goding iväg och discobowlade. Normalt när jag handlar cigaretter till mamma eller ska handla på bolaget etc, så måste jag ALLTID visa leg. Jag tog hem storvinsten igår när jag fick frågan vid bowlinghallens disk:

-Inte vuxen, nej?

SKÄRRAD svarar jag att:

 -Jag fyller 28 år i år.

-Du ser MYCKET yngre ut.. svarar herren.

Herreguuud. Så vi skrattade..!

Tillbaka till bowlingen då.. Tror det var minst 16 år sedan sist jag bowlade! Det gick väl sisådär. Jag lyckades med en klassiker. Hivade iväg en bowlingkula halva banan innan den landade...! Hahaha, min tumme fastnade ju! Folk drog efter andan, hörde jag.. En timme förflöt så oroligt fort! Jag skulle kolla vad klockan var, det kändes som om det bara hade gått 20 minuter. Det återstod fem minuter av speltiden..

Arbetsmåndag är här och vad ska jag hitta på innan jag går till jobbet? Känner inte för att göra något alls faktiskt.. Bara slappa och ta det lugnt..

Ha en kanonfin måndag allesammans!



RSS 2.0