For years to come.

Jag vabbar i vanlig ordning. Robin är dålig igen! Så dagarna går i städandet och plockandets tecken.
Igår var det vilodag från träningen helt och hållet och ikväll skall jag och John smita iväg till gymmet ett par timmar då vi har tur med att ha barnvakt här. Mycket och väldigt troligt blir jag hemma imorgon och torsdag med så imorgon blir det crosstrainern och mördarplankor här hemma. Jag blir så irriterad på min dåliga karaktär, jag kan inte ge fan i godsaker! Det blir ju som tre steg fram, två steg bakåt med träningen! Huvudsaken det går framåt vilket det faktiskt gör.. Det är ju det där med "flubbet" bara.. *hahaha* Visst kan man äta godsaker men då behöver man gå ut och springa precis varje dag och det är inte optimalt när man vill bygga muskler också.. Jaja, man kan promenera bort kalorierna också men det tar dubbelt så lång tid än om man springer. Fast ett plus med långpromenad är ju att det knappt påverkar proteinsyntesen! Men så som jag mumsar så kommer jag ju bara vara ute och promenera hela dagarna och kvällarna. Det funkar inte. Så, det är bara att bestämma sig. Mindre godis, mera träning. Ni vet, det är inte kolhydrater ni går upp i vikt av, inte heller protein eller fett: Det är kalorier in - kalorier ut som är ekvationen att gå efter. Varför lchf kost är så poppis är ju just för att man tar bort något som har ett högt energiinnehåll dvs kolhydrater.. Och voila så är kolhydraterna boven. Men visst är det ett effektivt sätt att kapa vikt på minsann!
Jag behöver vår nu, inte snö. Otålig som få att få ge sig ut och springa!

Muskler kommer..


Speak up!
Syrran

Axlarna med ser jag! Najs! Vi måste ta ett pass tillsammans snart <3

2013-03-19 @ 16:09:02
URL: http://johanna.weckstrom.se/blogg
Anonym

Njaaaa...
Håller inte riktigt med om lchf.
Att ta bort kolhydrater är att gå lite back to basics, att ta bort sånt som kroppen egentligen inte behöver/behövt på flera tusen år.
Lchf är inte enbart att ta bort kalorierna i kolisar (tror inte en enda som äter lchf tänker på kalorier!), utan att ersätta med fett. Och räknar man kalorier så innehåller fett väl en hel hög?

Läs gärna Matrevolutionen för mer fakta och källhänvisningar. Där står det även hur kalori-tänket inte riktigt funkar, och varför det sällan funkar att svälta sig smal.

Svar: Kroppen reagerar annorlunda vid intag av kolisar vs fett, det sker helt annorlunda hormonella processer så jag har aldrig påstått att lchf är en form av självsvält eller dyl eller att fett inte heller innehåller knappa kalorier. Jag äter av allt och är mätt och tränar flitigt och kan inte påstå att jag svälter mig själv. Jag blir smalare, musklerna mer deffade samt så blir jag (det viktigaste av allt:) starkare för varje vecka som går. De stackare som sitter på arslet och ägnar sig åt självsvält kan jag inte svara för. Jag kör det som fungerar grymt bra på mig! Dvs kalorier in - kalorier ut! :-)
Mervi

2013-03-19 @ 18:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Hemliga klubben råder!)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0