Vill inte vabba mer..

Nu är jag trött på vabberiet. Jag behöver umgås med vuxna människor då man får förmana och passa och uppfostra barnen hela dagarna.. Jag är riktigt psykiskt trött idag. Jag ska höra med barnens far om han kan tänka sig se efter barnen imorgon och på fredag. Hoppas, hoppas! :D Hemska jag, va?

Man får ju lite gjort iallafall när man är hemma.. Men jag längtar verkligen efter semestern! Man får koppla av totalt och bara ta dagarna som dom kommer. Man behöver inte ha ångest över att man är hemma från jobbet.. Jag hoppas att vädergudarna låter oss ha en fin sommar med mycket sol och värme och skulle jag få önska mig en sak till så vore det cirka 15 graders värme om natten så att man kan vädra ut all varm luft som står still i lägenheten på dagarna.. Kvavt och jobbigt faktiskt.

Jag satte ett nytt omslag på Robins utslag nyss. "Kopporna" har liksom spruckit och de gula är borta men det har inte bildats några sår..? Vad sjutton är detta? Men jag kör på med klorhexidinomslag och baddar prickarna på magen så ska det nog bli bra. Robin har inte fått fler prickar iallafall.. Blir det inte bättre till imorgon så får vårdcentralen ta emot ett Robinbesök.


Herregud så barnen äter! Bägge måste vara i en tillväxtperiod eller nåt! :)




Speak up!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Hemliga klubben råder!)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0