Unikt tillfälle!

Under perioden 1/11-20/11 2010 har jag ett kanonerbjudande gällande det exklusiva hudvårdskitet Sonya Skincare Collection! Köp ett Sonya Skincare Collection och få Sonya Deep Moisturising Cream på köpet till ett värde av 308 kronor! 

Sonya Skincare Collection
Ju tidigare du börjar vårda din hy, desto lättare blir det längre fram. Det mest effektiva är att arbeta förebyggande, men det är aldrig för sent att ge hyn ett bättre liv. Det får den med Sonya Skincare Collection, vår hudvårdsserie med det senaste inom tekniskt avancerade hudprodukter. Alla produkter i serien innehåller rikligt med antioxidanter (särskilt vitt te) och andra ingredienser som påskyndar cellförnyelsen och ökar hudens elasticitet och fuktighet, så att den behåller sin ungdomliga lyster.
I serien ingår:
1 exfolierande produkt- Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
1 rengöringskräm- Aloe Purifying Cleanser
1 närande serum- Aloe Nourishing Serum
1 ansiktsvatten- Aloe Refreshing Toner
och slutligen 1 dag- och nattkräm- Aloe Balancing Creme.

Sonya Skincare Collection kostar 1699:-



Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream
Sonya Aloe Deep Moisturzing Cream är ett perfekt komplement till Sonya Skin Care Collection. Innehåller effektiva fukttillförande och skyddande ämnen. Bland dessa märks särskilt Aloe vera, oljor från macadaminöt och solrosfrön, hyaluronsyra, mjölksyra och arginin, plus ceramider och tallbarksextrakt (en mycket effektiv antioxidant!). Tillsammans ger dessa ämnen en fräsch hud med ungdomlig lyster. Aloe Deep Moisturizing Cream är bra som nattkräm för alla hudtyper och dagkräm för normal till torr hud. Innehåller varken parabener eller mineraloljor. Innehåller 71g.

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream kostar 308:-, men ingår vid köp av ett Sonya Skincare Collection under perioden 1/11 - 20/11 2010.




Speak up!
Johanna

Shit vilket säljprat!

Jag vill tillägga att det är riktigt bra produkter (har nallat lite från mamma). Huden blir verkligen silkeslen efteråt och känns fräsch. Sen vänjer man sig med lukten/doften, som jag inte alls tyckte om i början (aloe vera). Konstigt nog verkar ingen annan reagera på det xD

2010-11-01 @ 13:32:23
URL: http://johanna.weckstrom.se/blogg
Mervi

Doften kallas för citron. :D Aloe Vera luktar väl inte speciellt mycket..

2010-11-24 @ 11:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Hemliga klubben råder!)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0